vrijdag 1 maart 2013

Vollere wenkbrauwen

Vrouwen die hun een set mini porno wenkbrauwen hebben laten tatoeëren hebben pech want de volle wenkbrauwen zijn weer helemaal back.

Super dun geëpilleerde wenkbrauwen zijn gelukkig al een paar jaar uit de mode maar het begint me steeds meer op te vallen dat vrouwen voor een vollere brow kiezen. En daar bedoel ik niet mee dat je ze eau naturel/'bushy' moet laten groeien, het minimale weghalen en de rest een beetje inkleuren met browpowder zorgt al voor een voller effect. Ook bij de celebs val deze trend op.

Rihanna had in de tijd van haar rode lokken redelijk onopvallende wenkbrauwen, anno 2012-2013 gaat ze toch weer voor een groter exemplaar:

Ook Miley Cyrus gaat ondertussen al weer jaren mee in de showbizz. Haar wenkbrauwen hebben ook al de 'dunne streepjes fase' doorlopen. Haar vollere wenkbrauwen geven haar een veel liever gezicht tegenover de asociale blik op de foto van 2009.

Beyonce heeft nooit echt meegedaan aan de dun geëpileerde wenkbrauwen trend maar ook haar wenkbrauwen lijken de dag van vandaag weer wat voller en minder strak dan anders:

Ik weet niet wat op de volgende foto van Katy Perry is gebeurd maar ik hoop dat dit een grap was. Het lijkt wel alsof haar make-up artist 1 wenkbrauw is vergeten afwerken. Het dunne streepje aan de rechter kant ziet er in ieder geval niet uit!

Ben jij niet gezegend met volle wenkbrauwen? Dan kun je aan de slag met wenkbrauw poeder, dat staat vaak wat minder hard als potlood.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ik hou van volle wenkbrauwen! Staat veel natuurlijker, dan die hoerige dunne wenkbrauwen

Anoniem zei

Ik heb van nature ook volle dikke wenbrauwen, en op zich ben ik daar best blij mee. Alleen vind ik heel vervelend dat ik een doorlopende wenkbrauw heb. Ik moet dus constant bijwerken, of anders zit ik met zo'n sexy unibrow ;-)

Savanah zei

De volle staan bij iedereen mooier ja, overduidelijk!

Saskia zei

ja, die dunne wenkbrauwen mogen voor mij definitief tot het verleden behoren.

wat heeft miley een rare mond hé, vooral met haar bovenlip op de rechter foto lijkt iets niet te kloppen.

zelf vul ik mijn (volle) wenkbrauwen in met een potloodje door er korte streepjes mee te trekken :)

^^