woensdag 27 maart 2013

Kera shampoo's


Het werd tijd dat ik eens een artikel ging wijden aan de shampoo's van Kera. Ze kwamen niet voor in mijn 'shampoo no-buy artikel' omdat ik deze niet zelf heb aangekocht. Dit zijn namelijk de lievelings shampoo's van mijn moeder en ik gebruik ze dus ook wel eens aangezien ze toch in de douche staan.

Ik ben niet snel fan van een drugstore shampoo, niet in een snobby way maar ik heb erg lang haar dat al snel gaat knopen. Bij de meeste goedkope shampoo's moet ik dan ook een shitload aan conditioner of masker gebruiken achteraf, bij die van Kera niet! Ik gebruik achteraf nog maar een piepklein beetje masker en dan is het al perfect.
Vooral de NL'ers gaan dit merk niet kennen, het word namelijk alleen verkocht in de Belgische supermarkt keten Carrefour. Als je het toch zou zien staan, twijfel niet en neem eens een fles mee. De eerste keer dat ik een shampoo van dit merk probeerde (de groene fles, clean volume) voelde ik in de douche meteen dat mijn haar goed aanvoelde. En ook wanneer het haar al droog is voelt het super zacht en merk ik dezelfde glans op als wanneer ik duurdere shampoo's gebruik..

Voor de ge├»nteresseerden heb ik even de ingredi├źntenlijst van een Kera shampoo (geel) ter vergelijking op foto gezet met een kappers shampoo (roze)
Ik zie alvast heel veel dezelfde bestanddelen..

Daarnaast heeft Kera een heel uitgebreid assortiment, de maskers enzo heb ik nog niet getest maar dat ga ik zeker in de toekomst eens doen. En nu komt dan nog het beste, de prijs van een fles Kera shampoo is minder dan 3 euro! Het enige 'minpunt' wat ik kan bedenken is dat er geen heerlijk geurtje aanzit, hij ruikt gewoon neutraal zoals de meeste shampoo's. Jullie horen het al, dit is mijn nieuwe favoriete drugstore shampoo. Jammer dat hij niet op meer plaatsen verkrijgbaar is.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Wat een mooie glans geven deze producten aan je haren :-)

Kaya zei

Ik ken ze idd niet. Gebruik nu al enige tijd gewoon weer L'oreal maar idd nooit zonder conditioner!

Anoniem zei

Kende ik nog niet, interessant!

Anoniem zei

prachtige glans en mooie kleur haar heb je zeg. Het ziet er ook nog zo gezond uit.

Valley Doll zei

Ik heb ze al zien staan, volgende keer neem ik zeker ene mee !