vrijdag 15 maart 2013

Kleding inspiratie - lente editie


Kom op lente, laat eens van je horen! We hebben de sneeuw nu wel gehad. Ik heb het ook helemaal gehad met de truien, laarzen en dikke jassen, en ik ben vast niet de enige. Natuurlijk heb ik online al wat zitten snuffelen naar lente kledij. Ik shop niet graag kleding online omdat ik iets 'aan' wil zien bij mezelf maar inspiratie opdoen kan nooit kwaad.

Zo ben ik momenteel helemaal gek van dit mint kleurig jurkje van H&M:

Ook vind ik de witte lage All Stars altijd zo leuk bij anderen, vooral bij een lichte jeans. Misschien moet ik ze dit jaar toch maar eens gaan passen:

Op de webshop van The Sting zag ik een aantal items die jeans met een klein beetje luipaard combineerde, leuk! Natuurlijk niet om samen te dragen ;) En ik weet ook niet of ik wel zo'n jeans-hemd persoon ben..Maar ach ik vind ze wel mooi:

Met het volgende mint kleurige blouseje heb ik wel al in mijn handen gestaan bij Vero Moda vorige maand. Ik dacht toen 'nehh' het is pas februari, en maar goed dat ik gewacht heb want ik zou hem nog steeds niet kunnen aandoen, brr.
Ik heb al een Aztec rokje van vorig jaar maar online blijf ik maar leuke tegenkomen! Ik weet niet waarvan deze op de foto zijn maar ik vind ze erg leuk, vooral bij gebruinde benen:

Ook ben ik vanaf maart/april altijd al stiekem aan het kijken naar sandaaltjes (vroeg, I know). Ik ben er tot nu toe nog niet veel mooie tegengekomen behalve deze van New Look:

Als laatst is er nog iets waarnaar ik op op zoek ben, mooie blousejes met 'peek-a-boo schouders'. Je ziet het bij ons nog niet echt in de winkelrekken hangen maar in Amerika is het al volop mode. Ik heb het al bij verschillende celebs gespot en in magazines. Het gaat deze lente en zomer dus eens niet alleen over de decolleté, show off those shoulders.

Hebben jullie al lente shopping gedaan of heeft het slechte weer je ook nog tegengehouden?

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het mint kleurige jurkje is zo mooi!! Zou je niet zeggen dat ie van h&m is

Sofie zei

Ik kocht onlangs een fushia roze broek. Wat lenteshopping betreft kan dat wel tellen toch? :p

Anoniem zei

Mooie spullen! Very spring-like indeed :-)

Michaela zei

Die slippers zijn super leuk voor in de zomer!! :)

Saskia zei

ik heb afgelopen zaterdag ook al naar de all stars staan kijken in de winkel ;) hmm, die witte lage zijn inderdaad mooi. bedankt voor de inspiratie ^^