dinsdag 19 maart 2013

Pre-vakantie wishlist


Binnen 2 weken vertrek ik op vakantie, ik heb dus niet meer zo veel tijd om de laatste benodigdheden in huis te halen. Veel kleding ga ik niet nodig hebben want het is echt een strand vakantie, het zijn dus vooral beauty producten op mijn wishlist.

Bescherming voor de zon is natuurlijk het belangrijkst. Ik wil wel wat bruinen maar niet verbranden! Ik ga voor de zekerheid maar een paar verschillende factors kopen, je weet maar nooit.
 
Iets wat veel mensen vergeten is dat je lippen ook kunnen verbranden, een lippenbalsem met SPF is dus ook geen overbodige luxe op vakantie. De leuke 'bolletjes' van Balmi die je bij Douglas kan kopen bevatten SPF 15, ik denk dat ik zo eentje ga kopen.
Bij het reizen sleur ik het liefst met zo weinig mogelijk flesjes. Ik ga denk ik gewoon een pak reinigingsdoekjes kopen. Hoewel ik er waarschijnlijk toch weinig make-up ga dragen... Hoe zijn jullie ervaringen met waterproof mascara trouwens? Ik heb zoiets nog nooit ├ęcht getest en weet dus niet of het wel de moeite is om te kopen.

Ook zou ik nog graag een lekkere body splash vinden tegen dan. Op vakantie draag ik namelijk geen parfums in verband met de alcohol die hier altijd in zit (gaat niet goed samen met de zon). De verpakkingen zijn helaas vaak bulkig en groot, wil liefst niet met een huge fles slepen.

Het laatste beauty product op mijn wishlist is handgel. Ik heb er namelijk geen meer in huis! Ik had er eentje van The Body Shop met de Tea trea geur en die vond ik zo verschrikkelijk dat ik hem heb weggegeven. Nu zie ik online dat TBS ook fruit geurtjes heeft dus ga ik daar maar eens tussen kijken.
Qua kleding heb ik zoals ik al zei weinig nodig. Ik heb alleen geen enkel paar flipflops meer en dat is toch wel handig voor aan het zwembad en het strand. Ik weet alleen niet of ik die al ergens ga kunnen vinden in maart?
Graag zou ik ook nog een leuke strapless bikini vinden. Ik heb genoeg bikini's maar ik wil natuurlijk zo weinig mogelijk tanning lines dus ik ga bijna alleen strapless modellen dragen.


Jullie zullen er trouwens niks van merken dat ik er niet ben hoor. Ik programmeer gewoon artikels in die automatisch online zullen verschijnen om de dag.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Joyce zei

leuk om te zien, alvast veel plezier op vakantie!

Sofie zei

Dit doet er me aan denken dat ik nog reinigingsdoekjes moet gaan kopen! Vertrek deze vrijdag namelijk naar Londen voor een paar dagen :)

Kaya zei

Heerlijk! Waar ga je naartoe?

Anoniem zei

Ik krijg al helemaal zin in de zomer als je wish list zie :-)

Savanah zei

leuke wish list, waterproof mascara werkt bij mij wel altijd

Valley Doll zei

Aah vakantie, wat verlang ik er naar !