woensdag 13 maart 2013

NYC Applelicious lipbalm 'Pink Lady'


NYC is een Kruidvat merk waar ik persoonlijk niet zo veel mee heb. Ik kocht er ooit een blush van die toteel geen pigment had en al hun mascara's staan open en bloot in het rek (zonder plastic er rond), niet hygiƫnisch.

Toen ik onlangs in de stad in de gure wind liep en geen lippenbalsem op zak had besloot ik NYC nog een kans te geven. Over de Applelicious lippenbalsems had ik namelijk toch al een paar positieve reviews gelezen.
De lippenbalsem bestaat in 4 kleuren maar ik ging er van uit dat ze niet echt kleur afgaven, ik pakte gewoon de lichtroze (Pink Lady) uit het rekje. De lippenbalsems ruiken inderdaad duidelijk naar appel, een beetje chemisch maar zeker geen vies luchtje. In de kern van de lipbalm zie je in het wit een appeltje:

Ik begon in de stad meteen snel en royaal te smeren, little did I know dat ze wel degelijk kleur afgeven! Ik heb dus waarschijnlijk even als een halve clown rondgelopen. Pink lady geeft een roze tintje (mijn lippen zijn normaal redelijk rood):
Als je niet zo'n liefhebber bent van lipstick of gloss maar toch graag een kleurtje op je lippen wilt vind ik dit soort producten wel een aanrader. Zeker voor hun prijs want deze Applelicious lippenbalsems kosten ongeveer €2,70. 

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Valley Doll zei

NYC spreekt me ook niet zo hard, zeker omdat de verpakkingen zo crap zijn. De balm ziet er wel goed uit !

Anoniem zei

Ziet er mooi uit!

Anneloes zei

Klinkt echt heerlijk <3!