maandag 29 april 2013

Babyliss pro 'Perfect Curl'Een extra artikel vandaag omdat ik dringend een filmpje met jullie wil delen! Zien jullie het apparaat op bovenstaande foto? Right, ik vond het ook maar een raar ding. Maar het is dus de nieuwe krul innovatie van Babyliss.

Dit schijnt DE oplossing te zijn voor dames die moeite hebben met het krullen van hun haar. Voor de werking ervan kan ik jullie best gewoon het filmpje laten zien:


Ik ben stiekem wel onder de indruk, de pluk haar word als het ware 'opgeslokt' door de tang en er komt een paar seconden later een krul uit. Langs de andere kant vind ik dat ook weer best eng klinken, stel je voor dat je haar er toch ooit blijft tussen steken?

Natuurlijk ben ik nog naar reviews op zoek gegaan om te kijken of het niet te mooi was om waar te zijn maar ik kwam onder andere dit filmpje tegen van een hairstylist die het apparaat gebruikt op een modeshow:


Door de professionals word het precies al volop gebruikt:Wat denken jullie? overbodig of innovatief? Je zou er sowieso meer dan 150 euro voor moeten neertellen dus ik denk dat ik het maar bij mijn curling wand hou voorlopig.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Valley Doll zei

ooh das wel tof ! Het is wat oefenen maar ondertussen lukt het mij aardig om krullen te maken met mn krultang.

Delphine zei

Is eens iets anders he. Ik zou het zelf niet kopen aangezien voldoende overweg kan met een gewone krultang

Sofie zei

Het ziet er in elk geval origineel uit! Maar ik vind een gewone krultang prima :)

Anoniem zei

Waaw, wel leuk gevonden maar vast prijzig idd.