maandag 22 april 2013

Sephora producten die ik ga missen


Nog een weekje en dan sluiten alle Sephora's in Nederland. Vraag me niet waarom want ik begrijp het zelf niet, naar mijn mening was het er altijd druk. Er zijn een hoop leuke merken en producten die we gaan moeten missen en hoewel er al veel dingen uitverkocht zijn laat ik jullie vandaag nog snel mijn favorieten zien.

De make-upjes:
 - Het Naked palet van Urban Decay. Ik heb hem een tijdje niet gebruikt omdat ik een aantal maanden was afgestapt van oogschaduw in het algemeen. Nu ik weer zin heb gekregen in oogschaduw haal ik deze weer bijna dagelijks uit mijn lade. Je hebt hiermee eigenlijk alle neutrale oogschaduws in huis om veel verschillende looks mee te maken. Gelukkig doe ik jaren met oogschaduw palletes want hij is al duur genoeg dus ik weet niet of ik hem ook nog eens online zou bestellen.

- High Brow van Benefit. Een fijn, creamy en licht highlighting potlood vind je niet zomaar overal dus ik was heel blij met deze vondst. In sommige Douglas filialen schijn je nu wel wat Benefit producten te kunnen kopen dus daar ga ik mijn ogen voor openhouden. Maar de Benefit counter ga ik gewoon in het algemeen missen want ik liet door de Benefit dame bij Sephora Maastricht wel eens mijn wenkbrauwen doen, zij is echt geweldig.

- Too Faced chocolate bronzer. Ik hoop dat ik met deze nog een tijdje toekom want dit is de perfecte kleur bronzer voor mij en ik gebruik hem elke dag. Ik heb al bijna spijt dat ik geen back-up heb gekocht toen het nog kon want ik vermoed dat hij overal wel uitverkocht zal zijn.

- Nog een Benefit product waarvan ik hoop nog lang mee toe te komen is de Coralista blush, DE perfecte koraalkleurige blush. 


En dan zijn er nog 2 dingen die ik niet meer in huis heb maar wel heel fijn vond. De douchegels van het Sephora eigenmerk, hier zaten echt heerlijke fruitige geuren tussen. Ik hoop hier misschien nog iets van te kunnen scoren als ik deze week langs Sephora ga.
Een van mijn favoriete nude glossjes ooit kwam ook van het Sephora eigenmerk. Het was de ultra shine in nummer 14,  deze hebben ondertussen al een andere verpakking denk ik.

Wat ga jij missen van Sephora? En ga jij een van de laatste dagen nog een kijkje nemen in de hoop dat je nog iets leuks kan scoren? Het staat op mijn to do list voor woensdag of vrijdag :)

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Amy zei

Wat ik vooral ga missen:
- de Naked palettes
- Too Faced Shadow Insurance
- Benefit parfums

Evelien zei

Jij woont toch in Belgiƫ? Ze verkopen Benefit in sommige Inno filialen zoals Brussel.

BeautyLoves zei

Ik hoop dat de merken die Sephora verkocht door andere winkels worden opgepikt, want ik vind het echt superjammer! En de hoop dat wij ooit een Sephora in Belgiƫ zullen krijgen, heb ik dan ook maar opgegeven :(

Sofie zei

Ik ging net zeggen wat Evelien zei over Benefit. In Brussel en Antwerpen bij Galleria Inno verkopen ze dat ook!

Tessa zei

Ja Sofie en Evelien, maar in de regio Limburg helaas geen Inno te bespeuren :(

Jennie from the Blog zei

ik ga de haarproducten van sephora echt heel erg missen! :(

Doe je al mee met mijn giveaway? Je kan een paar Nike freeruns winnen in een kleur naar keuze! www.jenniefromtheblog.com :)

xbeautyliefde zei

Ik heb benefit gespot in een douglas in almere.