woensdag 10 april 2013

Lush 'Sweetie Pie' Shower Jelly

Een van de bekendste producten van Lush zijn sowieso de Shower Jellies! Het was ook 1 van mijn eerste aankopen jaren geleden, de geur die ik toen kocht bestaat zelfs al niet meer. Momenteel heb ik een grote pot van de geur 'Sweetie Pie' in huis, gratis gekregen toen ik voor een groot bedrag kocht bij Lush.

Ze zijn dus ook nog in kleinere potjes te koop, deze wat ik nu heb is huge. De kleur van Sweetie Pie is een donker paars (bijna zwart) vol prachtige glitters. De geur is overduidelijk die van mierzoete bessen.
Wanneer je de jelly uit de pot haalt ziet hij er zo uit, echt als een gelatine pudding:
Hoe cool dit er ook uitziet, handig is het niet. Als je de Jelly in zijn geheel zou gebruiken zou hij glibberen door heel je douche. Ik had al snel door dat je de jellies best in pak-klare stukjes knipt met de schaar. En dat heb ik dan ook dit keer weer gedaan, hier zie je mijn pot met geknipte jelly stukjes:
En dan is het product dus klaar voor gebruik. Je kunt met een stukje over je lichaam wrijven maar het gemakkelijkste is een puff/spons gebruiken, masseer je stukje jelly in de spons en je hebt meteen een hoop schuim.

Het gaat enorm lang duren eer ik deze grote pot opgebruikt heb maar je kan hem ook af en toe terug in de kast zetten als je er even geen zin meer in hebt. Het is in ieder geval iets leuks om te proberen, ik raad het iedereen aan die nog niet zo bekend is met Lush. Ik vind het zelf ook wel iets leuks om cadeau te geven, veel mensen kennen het niet. Zo'n grote pot als die van mij kost zo'n €10 maar je hebt dus ook een kleinere versie voor +- 5 euro.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Iehh, gatsie...Ik vind het er ietwat vies uitzien. Maar, het lijkt me verder een heerlijk product! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de mierzoete geur :-)

Anoniem zei

Ziet er zo gek uit :-D

Anoniem zei

ik ken die, maar ik denk altijd brrrr

Unknown zei

Ik vind die jellies er altijd zo enorm schattig uitzien he!

Unknown zei

Ik vind het een hele fijne jelly de geur is super :)