zondag 28 april 2013

Favorieten van het momentAhh ik ben zo blij dat we al een paar dagen zon hebben gehad, word er helemaal goed gezind van. Ik pas er zelfs mijn beauty producten een beetje op aan (fruitige parfums, felle nagellak..).

Laat ik maar meteen beginnen met 2 nagel-favorieten:
Het blauwe nagellakje van Hema kon je een paar artikels terug al zien. Ik heb hem ondertussen al op zowel handen en tenen gedragen en ik kreeg er zelfs al complimentjes over.

Het potje ernaast is zo'n nagellak remover pot van Ici paris xl, werkt gewoon fijn en ik gebruik bijna niks anders meer dan dit soort potjes. Deze dop trekt alleen extreem veel en snel stof aan, of het komt door de hoogglans verpakking van de dop dat je het altijd extra goed ziet.

Dan de Nivea body milk voor onder de douche, ik gebruik het bijna elke douchebeurt op mijn benen. Hij is ondertussen al bijna op en ik heb er nog altijd geen review over geschreven, oops!

Als laatst heb ik nog 2 make-up producten en een body spray erbij gehaald:
Het groenblauwe potlood van Hema heb ik nu al een paar keer gebruikt en het geeft een instant lente gevoel aan je look. In de winter ben ik heel saai qua make-up, alleen mijn bruin en beige tinten krijgen dan aandacht. Maar nu experimenteer ik al weer met een beetje kleur op of onder de waterlijn, doet wonderen voor een frisse blik.

Nog een Hema product wat je op de foto kan zien is de lip balm stick, er zit ook een nadeel aan (wat ik in de review binnenkort wel zal vermelden) maar al bij al is dit een fijn product. Ik heb hem deze week al elke dag gedragen.

En als laatst zie je de Pink Grapefruit body spray van The Body Shop. Deze lijn is sowieso mijn favoriet van TBS, fris en zoetzuur. De geur doet me nu ook aan mijn vakantie in Egypte denken, heb hem daar elke dag gedragen.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Budgetproof.nl zei

Die bodymilk voor onder de douche vind ik ook heel fijn :D

Eline zei

Die chalky eyeshader lijkt me wel wat, doet me ook denken aan de jumbo pencils!

Valley Doll zei

Mooie favorieten ! De nivea bodymilk vind ik ook erg goed.

Joyce zei

die chalky eyeshader van de hema heb ik ook, vind 'm zo leuk!

Unknown zei

Toffe favorieten!

Beauty Treasures zei

Leuke producten! En die bodymilk van Nivea vind ik super!