zaterdag 20 april 2013

Fake boobies uit de mode?

Ik herinner me nog goed dat ik behoorlijk jong was toen alle celebs ineens begonnen met borst implantaten. Alle zangeressen waarnaar ik opkeek hadden ze, als kind dacht ik waarschijnlijk nog dat dit natuurlijk was. Anyway, big fake boobies waren extreem in de mode. Als ik daar over terug denk bedenk ik me altijd wat een slecht voorbeeld dit is voor jonge meiden. Ik liep op mijn 15de nog met een beduidend kleinere cup rond dan nu en vergeleek me net zoals de meeste meisjes met vrouwen op tv, heel slecht voor jongeren hun zelfbeeld.

Toen ik onlangs een interview las van Heather Morris (actrice uit Glee) kwam ik op het idee voor dit artikel:
Heather geeft toe een paar jaar geleden een borstvergroting te hebben ondergaan, ondertussen heeft ze haar implants al laten verwijderen. Waarom? Ze had er toch spijt van, het voelde niet goed en ze heeft haar kleine boezem geaccepteerd.

Nog iemand die in haar jonge jaren overduidelijk een boobjob had ondergaan is Britney Spears. Als je echter naar foto's van dit jaar kijkt zie je duidelijk dat haar cup weer enorm 'gekrompen' is! Britbrit zal de grote implantaten ook achterwege hebben gelaten nu ze de 30 gepasseerd is:

Iemand waar het mij ook enorm bij opviel is actrice Alyssa Milano. Ik was vroeger grote fan van de serie Charmed, waar Alyssa jaren de rol van de rondborstige Phoebe vertolkte. Toen ik haar onlangs in een recente film zag herkende ik haar bijna niet meer, ook haar boezem ziet er terug natuurlijker uit tegenover de schreeuwerige implantaten uit 2001:

Zelfs Victoria Beckham lijkt haar halve grapefruits te hebben laten verwijderen (of ze is tenminste voor een kleiner paar gegaan).

En ook Kissie (Zweden's grootste blogger) overweegt om haar belachelijk grote siliconen er uit te laten halen. Wijsheid komt dan misschien toch echt met de jaren...

Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden? Ik heb best nog begrip voor vrouwen die ├ęcht niks hebben en dan een natuurlijk ogende borstvergroting laten uitvoeren. Maar de overdreven Hollywood implantaten mogen wat mij betreft inderdaad uit de mode!

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Sofie zei

Ik heb zelf ook een kleine boezem en soms denk ik wel 'wat als ...' maar gelukkig bestaat er nog zoiets als een push-up BH :D Dat stelt me wel tevreden :)

Katrien zei

Goed artikel!! Leuk om te zien dat er beroemdheden zijn die ze laten verwijderen.

Valley Doll zei

Ik heb ook niet echt een grote boezem voor mijn figuur. Mijn vriend zegt altijd dat ik er zo mooi zou uitzien met een grotere cup, maar ik ben niet snel geneigd om aan een borstvergroting te beginnen.

Kaya zei

Ik begrijp dat als je echt plat bent je daar erg onzeker van kan worden en er iets aan wil laten doen. Maar van die etreme neptieten? Ik vind het niet mooi en het is altijd nog een behoorlijke ingreep met risico's voor je gezondheid. Dus goed stukje!

Anoniem zei

ik heb zelf ook amper iets, dus misschien zou ik het later wel overwegen. maar wel max cup c

Eline zei

Wat een goede trend om te zien! leuk artikel :)

Kim zei

Leuk artikel!

Unknown zei

Wist niet dat Kissie ze eruit had laten halen lol. Iedereen moet zelf weten wat ze doen denk ik

Tessa zei

^Nee Kissie heeft ze nog niet er uit maar ze schrijft er soms over dat ze ze toch stiekem te groot vind en er soms over twijfelt.