dinsdag 30 april 2013

Project pan

Het opmaken van producten ging traag de afgelopen maand, geen 'opgemaakt in april' artikel dus! In de plaats daarvan leek het me leuk om wat dingen te selecteren die ik eigenlijk op wil maken, als reminder voor mezelf ook. In het begin van mijn blog deed ik wel vaker een "project pan", als je de pan/tin van je product kan zien weet je tenminste dat je het product goed gebruikt. Ik heb alleen make-up producten uitgekozen omdat die bij mij altijd trager opgaan dan bv douchegel.

1. Yves Rocher oogcrème/serum:
Deze moet eigenlijk niet dringend op maar ik heb gewoon nog een backup oogcrème staan dus ik zal blij zijn als ik de nieuwe kan testen. Deze van Yves Rocher is best ok maar zou hem niet snel opnieuw kopen, vind een potje oogcrème toch handiger dan een tube. Status? nog 40% te gaan.

2. Yves Rocher corrector:
Toevallig nog een Yves Rocher product, heb er ooit veel geshopt. Deze concealer heb ik wel al zeker 1,5 jaar open staan dus ik wil hem gewoon opmaken. Ik denk dat ik hem sinds een half jaar zelfs dagelijks gebruik dus zuinig is hij zeker. Status? Er zit een dikke deuk in en er is al pan te zien dus ik vermoed dat ik over de helft zit. Dus ook nog zo'n 40% te gaan.

3. Puresoap lippenbalsem:
Deze lippenbalsem heb ik nog eens niet zo lang maar hij zit los/wiebelig in zijn verpakking dus dat smeert niet fijn meer. Ik ga deze op mijn bureau zetten op het werk, dan zal hij wel snel opgaan. Status? Je kan hier aan het stompje zien hoeveel er nog in zit, moet op te maken zijn op een paar maanden tijd.

4. Bourjois waterproof oogpotlood:
Zeker een van mijn lievelingspotloden wat de hele dag blijft zitten maar hij is al redelijk klein als je hem aankoopt dus hij word al snel 'te klein om te gebruiken'. Status? Ik vind hem al niet meer fijn in de hand houden dus ik gebruik en slijp hem nog een paar keer en dan beschouw ik hem als 'op'. 

5. Amor Amor by Cacharel parfum:
Dit is zo'n luxe-staal van het Amor Amor parfum, er zit geloof ik 20ml in. Dit is wel ongeveer mijn oudste parfum maar ik vind hem stiekem te zwaar voor alledaags gebruik. Ik wil hem nu toch proberen opmaken, desnoods met parfumwalm om me heen vanaf nu. Status? Nog voor 60% vol. 

6. Mac Fix+ spray:
Ook een product wat ik al te lang heb, hij moet nu op! Ik draag geen foundation of poeder (de meesten gebruiken dit als setting spray) dus dit is een beetje een gevalletje van koopdrang geweest vroeger. Ik probeer hem nu gewoon s'ochtends of s'avonds als verfrissingsspray op mijn gezicht te spuiten. Status? Hij zit nog voor 70% vol.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Amy zei

Veel succes ermee Tessa! Dingen opmaken kan serieus lastig zijn, ik heb ook nog een hele hoop staan die op moet! :D

Valley Doll zei

Spullen opmaken is zo leuk :d ! Dan is er terug plaats voor nieuwe !

Sarah zei

Amor Amor heb ik ook, ik vind het z'on lekkere geur ik hou wel van iets zwaardere parfums. Ik heb juist een hekel aan iets opmaken ik gooi niet graag iets weg haha :D

Tessa zei

Met sommige producten heb ik het ook hoor Sarah. Bijvoorbeeld LE producten die je niet meer kan kopen of iets heel duurs. Maar voor de rest vind ik opmaken wel leuk, dan kan ik weer iets nieuws gaan testen.

Beauty Treasures zei

Veel succes met het opmaken. Ik merk wel als ik regelmatig dezelfde producten gebruik ze wel veel gemakkelijker opgaan. Soms met in mijn achterhoofd het volgende product al dat ik graag wil testen ;-)

She changed me zei

Leuk artikel hoor! super.

Unknown zei

Ik moet ook weer eens aan een project 10 pan beginnen zeg is lang geleden.