dinsdag 16 april 2013

Beauty producten mee op vakantie


Zoals de vaste lezers wel weten ben ik pas terug van een weekje vakantie. Ik laat jullie vandaag zien welke beauty producten ik allemaal mee had genomen. Het was een strandvakantie dus uiteraard had ik veel zonnemelk en aftersun meegenomen.

Voor de rest nam ik een hoop mini's mee:
Douchegel, deo, shampoo, mousse, haarlak en tandpasta. Bij Etos liggen bakken vol met dit soort mini's, ik vond dit heel handig! Als ik van alles fullsize producten had moet meeslepen was mijn koffer nog zwaarder geweest dan hij al was ;)

 Nog wat 'nodige' dingetjes:
Nagellak remover pads en 1 kleurtje nagellak. Nagellak met chips in vind ik er gewoon niet verzorgd uitzien dus vandaar dit als backup plan en ik heb het ook nodig gehad voor op mijn tenen. En dan nog make-up wipes van Kruidvat.

Van de volgende 2 producten was ik ook heeel blij dat ik ze last minute toch nog had meegenomen:
Ik twijfelde eerst of ik wel bodylotion zou meenemen omdat er toch altijd staaltjes van in het hotel liggen maar ik had mijn grote fles uiteindelijk toch nodig! Ik zwom er elke dag in de (extreem zoute) rode zee dus zo'n verschrikkelijk droge huid had ik nog nooit gehad. Ook de mini handcrème van OPI heb ik dus zeker kunnen gebruiken.

En typisch.. doordat ik er geen mini versie van had kunnen vinden bij Etos was ik helemaal vergeten om een conditioner mee te nemen, die heb ik ter plekke dus moeten kopen. Achja, nu heb ik een Arabische Fructis conditioner als aandenken :)

En als laatste de make-up producten:
Zoals je ziet heb ik me hier nog heel erg mee ingehouden. Op een strandvakantie ga ik toch geen smokey eye of iets dergelijks maken, ik nam alleen de basics mee. Een lippenbalsem, concealer, mascara en bronzer. Je ziet ook nog een mini body spray en een handgel van The Body Shop liggen.

En dat was het eigenlijk. Ik heb ook wel gebruik gemaakt van de staaltjes van het hotel maar zoals gewoonlijk vond ik die niet fantastisch, ze ruiken altijd zo standaard en zeep achtig. Sleuren jullie veel beauty stuff mee op vakantie?

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Wat leuk om te zien wat je hebt meegenomen op vakantie :-) Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad en genoten van het zonnetje ? ;-) De nagellak is Catrice, I'm A Lobster, toch? Mooie kleur! (Ik heb 'm ook ;-))

Anoniem zei

Leuk om te zien! Ik neem altijd veeeeeeeel mee.

Tessa zei

Nee Beautyjuf die Catrice nagellak is I scream peach. Weet niet eens of die nog in het assortiment zit nu, is al oud :)

Kaya zei

You're back! Heb je een fijne vakantie gehad?
Ben benieuwd hoe bruin je bent geworden ;)

Delphine zei

Leuk om te zien, ik neem altijd echt veel te veel mee. zo neem ik bakken make-up mee en draag ik het nooit