maandag 8 april 2013

Vergeten producten

Ik heb er in het verleden nog wel eens aan artikel over gemaakt, producten die ik meer zou moeten gebruiken. Soms vergeet je gewoon dat ze nog ergens achterin je stash liggen.

Zo heb ik een tijdje trouw oogcrème gesmeerd, elke dag! Het laatste half jaar lijkt het wel alsof ik daar geen tijd meer voor heb gemaakt. De tube die ik nog heb liggen van Yves Rocher is thans al half leeg, ik ga hem weer eens in mijn everyday bakje steken in de hoop dat ik hem sneller pak.

2 Mac producten die meer aandacht verdienen dan ze krijgen:
* Limited edition blush in 'Azalea Blossom'. Deze is echt prachtig, ik snap niet waarom ik hem niet wekelijks gebruik. Ik denk dat hij per ongeluk wat achterin de lade is beland. Bij deze heb ik hem weer vooraan gelegd.

* MSF natural poeder. Vroeger droeg ik elke dag poeder, de laatste tijd nooit meer. Mijn huid is egaal, ik heb enkel donkere kringen onder mijn ogen en daar gebruik ik concealer voor. Ookal heb ik het dus niet nodig, ik vind het ook weer zonde om hem niet te gebruiken dus ik ga hem proberen opmaken!

 2 lipproducten die ik meer wil gaan gebruiken:
* Rosebud Salve lippenbalsem. Ik snap niet waarom ik 'zuinig' ben op dit product, misschien omdat ik nog een hoop andere lippenbalsems open heb liggen. Ik heb deze al best lang maar nog maar een paar keer gebruikt, en dat terwijl het wel een fijn product is.

* De Maybelline lipstick is een mooie koraal kleur, hier ben ik gewoon nog niet bruin genoeg voor. Wanneer ik van vakantie kom zal ik vast weer meer naar mijn felle kleurtjes gaan grijpen.

Als laatst, mijn oogschaduw stash in het algemeen:
Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een full oog-look gemaakt heb! Vast met carnaval ofzo, en dat is al meer dan een maand geleden. Ik heb zoveel kleurtjes, ik moet er eens wat minder lui in gaan zijn..

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Valley Doll zei

Ik ken het gevoel ! De laatste tijd neem ik altijd dezelfde producten en blijft de rest er maar een beetje onaangeroerd liggen.

Beautyjuf zei

Heel herkenbaar! Ik grijp ook steeds naar dezelfde alledaagse (make-up)producten. Maar eens verandering in aanbrengen!

Anoniem zei

Als ik zo een vergeten product ontdek en weet dat ik het toch niet meer ga gebruiken, dan gooi ik het gewoon weg. Anders blijft het me ergeren dat het daar maar ligt te liggen ;-)

Sofie zei

De limited edtion blush van MAC is supermooi! Foei hoor, hem zo vergeten :D

Griet Lucas zei

Dat is vaak het probleem als je stash groter en groter word, ik ken het :) De rosebud salve gebruikte ik eerst ook bijna niet, omdat ik bang was da hij snel op zou geraken, maar nu gebruik ik hem dagelijks en kan nietmeer zonder!

Beauty Treasures zei

Ik heb ook zoveel oogmake up spulletjes, maar ik maak ook max 1 keer in de week hiervan gebruik. Eigenlijk zonde..