maandag 29 juli 2013

Beauty bummer: Kruidvat ontharingsstrips

Een pakje met 20 ontharingsstrips en 4 nabehandelingsdoekjes van het Kruidvat eigenmerk kost slechts 3 euro, de moeite waard om te proberen denk je dan...

Ze zitten netjes verpakt in een zakje en de wax is groen:


Ik las braaf de handleiding achterop de doos die niet veel verschilt van andere merken. Gewoon de strip warm maken tussen je handen (of 10 sec. in de microgolfoven), fatsoenlijk op je been plakken en tegen de haargroei richting in er af trekken.

Ik gebruikte 8 strips op 1 been:

En je raad het al, ik had alsnog overal stoppels. Ik maakte speciaal een 'hairy-leg-foto' voor jullie maar aangezien mijn stoppels blond zijn zie je ze op foto niet enorm terug maar geloof me, de strips hadden amper hun werk gedaan.

Bummer! Maar nu weten jullie dat je ze niet werken. Ik vraag me nu wel af of die van Veet beter zijn? Ik denk dat ik maar terug naar Yves Rocher ga om mijn benen te laten waxen, dan is het tenminste fatsoenlijk gedaan.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Kayleigh zei

Hmm jammer dat ze niet werken. Ik gebruik van Venus een hot wax apparaat. De eerste keer lukte het me totaal niet om alle haartjes mee te krijgen maar nu gaat 't beter :-)

Eefje zei

Naar mijn ervaringen werken die strips uit de winkels geen van allen! gewoon in een salon laten doen

Kaya zei

Ik vind die van Veet redelijk. Waxstrips werken voor mij nooit optimaal, ik moet altijd nog na scheren en dan is het t werk eigenlijk niet waard. (Helemaal aangezien de haren er bij mij na 2 dagen sowieso weer op staan of ik nou hars of scheer)

Miss Happinez zei

jammer dat ze niet werken!

DramaQueen zei

Wat zonde dat ze niet werken! Wel goed om te weten ;) X

Anoniem zei

Jammer! Een vriendin van mij heeft ooit eens de ontharingsstrips voor wenkbrauwen van Kruidvat gekocht, en die werkten ook helemaal niet!

Maxime zei

Jammer dat het niet werkt! Wel fijn dat je het laat weten!

Anoniem zei

ik vindt koude stips niet werken, echt hel