zaterdag 20 juli 2013

Sleek pout polish 'Peach Perfection'


Voor mijn verjaardag kreeg ik mijn eerste 2 Sleek producten, jippiee. Ik was al een tijdje benieuwd naar dit merk en vandaag laat ik jullie alvast de Pout Polish in 'Peach Perfection' zien. Ik hou van lippenbalsems met SPF en als ze dan ook nog een tintje achterlaten is het al helemaal top.

De Pout Polishes worden online vaak vergeleken met de Mac lip conditioners en daar heb ik ook eentje van dus ik kan het wel beamen voor jullie. De structuur is heel vergelijkbaar, lekker smooth en niet plakkerig. Wel vind ik de geur van de Mac lippenbalsems lekkerder. Deze van Sleek proberen ook wel een frosting/cake geurtje na te doen maar ik ruik er een chemische plastic lucht doorheen, dit kan iets beter volgens mij.

Nude kleurtjes geven meestal niet super veel kleur af bij een lipbalm dus daar had ik me al aan verwacht. Maar toch geeft deze wel iéts extra's aan mijn lippen:

Met 2 laagjes maakt hij zoals je kan zien mijn lippen toch een tintje lichter:
Jawel, dit is fijn spul! Het is niks voor 'on the go' want je moet ervoor en erna je handen kunnen wassen om het hygiënisch te houden maar dat heb ik er voor over. En voor wie van wat meer kleur houdt bestaan er ook nog donkerdere kleuren.
 xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Just Love Life zei

hebben, hebben, hebben! echt heel mooi!

Kaya zei

Oeh nice!

Anoniem zei

Prachtige kleur !!

Lidewij zei

Mhh, dat ziet er als een fijn product uit! Wat leuk dat je die voor je verjaardag kreeg :)

Anoniem zei

Leuke review!

Lies zei

Ziet er erg mooi uit en lijkt mij ook heel fijn aanvoelen op de lippen. Alleen wel jammer dat je er toch wat chemisch plastic doorheen ruikt.

Anoniem zei

Mooi! Leuke verpakking ook :-)

Inez zei

Hele mooie kleur :)

NailGloss zei

Mooie kleur

Anoniem zei

mooi kleurtje dit lijkt me wel wat