dinsdag 2 juli 2013

Copycat parfums


Het artikel van vandaag kwam tot stand door een aantal foto's die ik online tegenkwam.
Bij ons zijn ze niet te koop maar in Amerika en nog een paar andere landen zijn de Britney Spears parfums de best verkopende van alle celebrity luchtjes. En dat hebben de andere celebs maar al te goed begrepen! 

In 2005 kwam Britney's 'Fantasy' uit, het welbekende roze flesje gaat tot op de dag van vandaag nog steeds vlot over de toonbank in vele landen. Ernaast zie je de eerste parfum van Snooki, ik heb de geurnoten erbij geschreven:
Valt er iets op? haha Snooki heeft de parfum gewoon bijna exact nagedaan. Ik besloot er nog eens op te googelen en inderdaad de geur blijkt bijna identiek te zijn aan de Fantasy. Nutteloos vind ik dit, en een beetje triest zelfs als ze zo wil mee profiteren aan de succesformule van iemand anders.

Hetzelfde geldt voor Beyonce. Begrijp me niet verkeerd, I love me some Beyonce maar ook zij heeft hetzelfde slimme trucje als Snooki toegepast maar dan met Britney's Midnight Fantasy parfum:
Ik heb de Mignight Heat van Beyonce nog nooit geroken dus ik weet niet of ze daadwerkelijk op elkaar lijken maar ik neem aan van wel als je naar de noten kijkt.

En dan nu de klap op de vuurpijl.. Britney bracht in maart van dit jaar een nieuwe versie van haar Fantasy parfum uit, de Island fantasy in het mooie groenblauwe ombre flesje. Deze maand komt Beyonce met haar nieuwe parfum uit en rara waar ze de inspiratie voor haar flesje haalde:

Realy Beyonce? Ze beweert erg betrokken te zijn bij het maken van haar parfums, een beetje originaliteit kan dan geen kwaad lijkt me :p

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Valley Doll zei

Hihi zo grappig ! I Love Beyonce maar vind die parfums echt maar niets.

Kimberly zei

Leuk artikel! Ik had nooit gedacht dat ze britney nog eens na zouden doen hehe

Anoniem zei

haha beyonce doet britbrit echt mega hard na inderdaad :-o

alaTessa zei

hahaha wat leuk!

Shana zei

wow, echt wel schandalig eigenlijk!

Anoniem zei

wat leuk om te lezen, had het niet verwacht van beyonce