zondag 21 juli 2013

Glowy skin faken


Ze zeggen toch wel eens dat zwangere vrouwen een 'zwangerschaps-glow' hebben, wel je hoeft helemaal niet zwanger te zijn om die mooie gloed te krijgen. Hoewel ik al jaren highlighters gebruik lijk ik de laatste tijd wel obsessed door de 'healthy glow'. Vroeger gebruikte ik 1x per week highlighter (bij het uitgaan ofzo), tegenwoordig al elke dag.

Sommige mensen geven eerder de voorkeur aan een matte huid:
Maar dat afgepoederde vind ik eerlijk gezegd altijd zo levenloos en het laat je ouder lijken dan je bent.

Een van mijn favoriete celebs qua 'glowy skin' blijft Jennifer Lopez:
Ze is ondertussen al 43 jaar en hoewel ze waarschijnlijk al wat botox achter de rug heeft  komt haar mooie huid ook grotendeels doordat ze dol is op highlighter. JLO maakt vooral gebruik van gele highlighters ala Nars Albatros.

De Queen van de contour en highlight is natuurlijk Kim Kardashian. Ook zij lijkt niet de deur uit te gaan zonder een sh*tload aan highlighter over haar blush en bronzer heen:

Wisten jullie dat Kim er zo uitziet als op onderstaande foto voordat alles geblend word? Ik moet zeggen dat dit wel wat extreem is voor een normaal mens, Kim overdrijft nogal graag met make-up. Maar hierop zie je wel goed welke plaatsen ze allemaal highlight (haar halve gezicht!):

Maar het kan ook wat subtieler zoals bij Leighton Meester:
En zo draag ik het zelf ook. Gewoon wat blush of bronzer (of beiden) aanbrengen en dan de highlighter erover, op de appeltjes van de wangen. Een beetje highlighter op de neus kan ook mooi zijn.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Kaya zei

Ik vind de look van JLo heel mooi.
Grappig om te zien die foto van Kim, beetje teveel van het goede.

Ik ga in de zomer toch echt voor mat want ik glim juist heel erg door alle (toch nog steeds vette)zonnebrand creme. Ik heb last van hele ongerelmatige pigmentatie en als ik geen hoge factor smeer krijg ik overal vlekken. Dus ik moet nog een seizoentje over slaan haha

Anoniem zei

Ik ben ook geen fan van mat. Ik hou superveel van blushes en highlighter. Dat zijn mijn 2 favoriete beautyproducten :)

Valley Doll zei

Ik ben ook fan van glowy skin ! Staat vaak gewoon zoveel gezonder.

Anoniem zei

Bij de laatste dame is het mooi

LifeOfBun zei

JLo is toch gewoon de queen van highlighter he!! :)

Anoniem zei

vindt dat glowy ook veel mooier dan mat, vooral nu in de zomer