woensdag 17 juli 2013

Experiment met nagelstickers en gellak

Ik gebruik al meer dan een jaar gellak maar nu de rage in België en Nederland toch op begint te komen moet iemand het toch uittesten: Kun je transperante gellak over nagelstickers aanbrengen?

Ik gebruikte een pakje van Claires, wat rond de €6 kost. Ik dacht nog bij het aanbrengen 'shit ze zijn best mooi, hopelijk verpest ik ze niet hiermee'. Ik bracht ze aan zoals gewoonlijk:

Nadat ik ze perfect in de vorm van mijn nagels gevijld had heb ik er dus een laagje gellak topcoat over gedaan. Om zeker te zijn ben ik zelfs voor een 2de laagje gegaan, daarna 2 minuutjes onder de UV lamp...

En dit was het resultaat. Op het eerste zicht was het wel gelukt, jippie:

Helaas kwam na dag 2 de pink van 1 hand al los. En niet veel erna volgde ook een andere vinger..
Nee het werkt dus niet! Althans met deze van Claires liep het al snel mis. Normaal kan ik nagelstickers er al snel 4 dagen ophouden, met gellak er over aan te brengen zijn ze dus minder lang blijven zitten... Ik denk dat het komt omdat er toch vocht (gellak) onder de stickers kan komen en dan gaan de randjes gewoon sneller omhoog komen. Nagelstickers worden gewoon niet hard onder de lamp en je zal toch echt gewoon gellak moeten gebruiken. Maar het was het proberen waard hé.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Eefje zei

Jammer dat het niet lukt zeg, zou wel leuk zijn.

Nikita zei

spijtig dat het niet lukte, maar als je een gewone lak gebruikt en daar dan een topcoat gellak over zou doen en deze onder de UV-lamp, dan zou de nagellak toch langer moeten blijven zitten of werkt dit ook niet?

Kaya zei

Ah jammer dat t niet kan

Lies zei

Wat jammer dat het niet werkte! Het was namelijk wel een erg goed idee om het eens uit te testen.

Anoniem zei

het had heel mooi kunnen zijn als het werkte,maar helaas.Leuke review, goede test