donderdag 4 juli 2013

Favorieten van het moment

Tijd voor de favorieten van het moment! Het zijn er niet heel veel maar ik gebruik deze dingen allemaal bijna dagelijks sinds enkele weken.

Ik begin met 2 make-up producten:
Van de Revlon Lipbutter is al een review verschenen, de kleur is niet geheel 'mijn kleur' heb ik het gevoel maar hij is gelukkig subtiel aan te brengen. Waarom ik hem veel gebruik is door de verzorging en kleur in 1, erg handig als je s'ochtends snel de deur uit moet. Als ik ooit nog een mooie nude kleur tegenkom bij de Inno ga ik die zeker meepakken.

Ernaast zie je de doorzichtige wenkbrauwgel van Hema. Wat een topding is dit! Waarom lees ik hier zo weinig over? Ik heb zowel die van Essence als Etos al gehad hiervoor en die vond ik verschrikkelijk (gaven soms brokkels af). Met deze van Hema heb ik nergens last van en mijn wenkbrauwen blijven de hele dag in model.

Dan een kwasten-favoriet:
Ik heb de bronzer er maar bij gelegd maar dat is geen 'nieuwe favoriet' aangezien ik hem al een jaar dagelijks gebruik. De Zoeva kwast daarentegen is nieuw en hij bevalt me tot nu toe prima. Hij brengt licht aan dus je moet wel enkele laagjes aanbrengen maar daardoor kun je ook onmogelijk vlekken of strepen maken.

Zoals jullie weten ben ik geen skincare freak maar een tijdje terug scoorde ik deze Dr van der hoog gezichts cleanser in een uitverkoop bak en ik dacht 'leuk om eens te testen...':
Nu heb ik zelf bijna nooit last van onzuiverheden dus ik heb nooit geïnvesteerd in een echte facewash voor onder de douche maar moet zeggen dat ik het toch fijn vind werken. Het is een lekkere mousse/schuim en het voelt echt alsof je gezicht extra goed gereinigd word zonder de huid uit te drogen. Ik zou dit product meteen opnieuw kopen maar helaas is hij al een tijdje uit het assortiment en de nieuwe facewash zit gewoon in een tube, grrr. Waarom doen merken dit? Handige verpakkingen vervangen door iets minder fijns, zo irritant.

Als laatst heb ik ook 1 bepaald geurtje het meest gebruikt de laatste weken:
Dit is de Island Fantasy van Britney Spears. Ik heb hem online besteld op de gok en gelukkig is het weer helemaal mijn ding. In de zomer draag ik niks anders dan frisse parfums en ik ruik bij deze vooral kiwi en citrus vruchten, heerlijk. Het is wel een eau de toilette dus hij blijft niet heel lang hangen maarja dan spuiten we wel een keertje extra doorheen de dag ;)

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Kayla zei

Oeh! Ik ben heel benieuwd naar je laatste favoriet. Deze ga ik zeker nog aanschaffen..

Michaela zei

De Too Faced bronzer is zo mooi!

Shana zei

Leuke favorieten!

Valley Doll zei

Leuke favorieten ! Zo'n Revlon Lip butter staat hier nog op de wishlist !

peggy timmermans zei

De kwast lijkt mij super fijn!

Anoniem zei

mooie favorieten