zaterdag 1 maart 2014

Webshop ontdekking: Iherb

Geregeld schrijf ik over webshops die ik interessant vind of me interessant lijken. Vandaag eentje waar ik zelf ook nog nooit op besteld heb: Iherb.com! Ik las er de laatste tijd telkens over en deze shop heeft een paar merken waar ik al lang naar benieuwd ben, en dat aan fijne drugstore prijzen.

Zo steken de hartjes blushes van Physicians Formula me al zeker een jaar de ogen uit. Ze zijn hier nergens te koop maar op Iherb dus te bestellen voor zo'n 8 euro per stuk:

Toen ik toch al tussen het merk 'Physicians Formula' zat te kijken kwam ik ook deze prachtige bronzer tegen. Wat een top patroon en verpakking en de kleuren zien er ook mooi uit: 
 Ook de bekendere merken als Real Techniques zijn er te krijgen maar dan wel een stuk goedkoper dan op de meeste Nederlandstalige webshops. Zo betaal je voor deze setting brush nog geen 6 euro!

Ook van budgetmerk Elf heb ik nog nooit iets geprobeerd. Zowat alle producten kosten tussen de 2 en 3 dollar, daar moet ik het toch eens voor proberen! Zo ziet deze eyeliner pen er niet verkeerd uit voor die prijs:

Een Mint Julep masker kun je er al bestellen vanaf 3 euro, ook echt een koopje:

En de lippenbalsems van Hurraw lijken me ook super. Again, slechts 3 dollar... 

De verzendkosten zijn voor vanuit Amerika te komen ook lang niet zo gek. Ik had een paar dingen in mijn mandje gegooid om het te checken en het kwam uit op zo'n 6 euro verzendkosten. De producten zelf zijn zo goedkoop dat dit zeker te doen is. Her enige waar je voor moet opletten zijn douanekosten, ik durf persoonlijk nooit over de 22 euro te gaan op Amerikaanse shops om dit te vermeiden, je kan beter een paar keer bestellen dan in 1 keer in dit geval.

Hebben jullie ooit besteld bij Iherb?

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

dresses and daisies zei

Ik kende de winkel nog niet, maar de producten die je toont zien er prachtig uit. Misschien moet ik er eens naar gaan kijken.

Sofie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sofie zei

Ik heb de webshop wel al enkele malen bezocht. Ze hebben inderdaad een heel fijn aanbod! Al kwam het nooit zover dat ik echt een bestelling plaatste :)

Unknown zei

Ik kende de webshop al maar heb er nog nooit wat gekocht. Heb het wel eventjes gehad met de douanekosten vanuit Amerika. Al een aantal keer flink wat mogen bijleggen en nu ben ik er klaar mee ;-) !
Dan shop ik me wel suf als ik in de VS ben ;-).

Tessa zei

^Ja Eva, de trick blijkt dus om onder de 22 euro te blijven met je bestelling, dan ben je vrijgesteld van invoer kosten.

Unknown zei

Ik kende deze webshop nog niet, maar het ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Leuk dat ze Elf en Real Techniques verkopen.

Kim zei

Ik kende deze shop nog niet! Maar het ziet er erg goed uit allemaal :D

Felicia Rodrigues dos Santos zei

Oh heel handig! Ik wilde al heel graag dat masker ergens vandaan halen, maar wist niet waar vandaan. Ga ik dus nu even doen :) tnx.