dinsdag 15 februari 2011

Hoe ik creme/mousse blush aanbreng

De meest voorkomende blushes zijn natuurlijk poeder blushes, persoonlijk gebruik ik die ook het vaakst omdat ze gewoon lekker makkelijk in gebruik zijn.

Ik heb dan ook maar een aantal andere blushes (1 creme en 2 mousses) want vroeger vond ik deze vervelend in het aanbrengen, streperig en a lot of trouble in the morning. De meeste mensen brengen deze producten met hun vingers aan maar ik krijg daar gewoon geen mooi natuurlijk resultaat mee. Nu heb ik daar gelukkig iets op gevonden! Ik gebruik sinds kort de long handled kabuki brush van Sephora hier voor.
Het werkt in principe hetzelfde als met een stippling brush, je dipt de kwast een paar keer in het product en stippelt dan de gewenste 'vorm' op je wang waarna je het ook met dezelfde kwast kan uitblenden. Het verschil met een stippling brush is dat de haartjes van de kabuki's vaak nog dichter bij elkaar staan waardoor blenden nog gemakkelijker gaat.Gedaan met strepen of vlekken! deze kwast blend alles tot een natuurlijke kleur. Mocht je er geen in huis hebben, ga op zoek naar een kleine poederkwast met korte,stevige haartjes. In het Kruidvat zal je zoiets niet snel vinden maar online bijvoorbeeld op de webshop Coastalscents kun je er al gelijkaardige vinden voor rond de 5 euro. De mijne is zoals ik al zei van Sephora en was tussen de 15 en 20 euro.
xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Liesewiesje zei

Moet nog altijd een stippling brush halen, haha :) Leuk artikel! :)

Silva zei

Handige tip! Ik vraag me altijd af hoe ik het nou zo mooi mogeijk krijg :D

Mitchin zei

Dank je wel voor de handige tip! Ik heb geen creme blushes, maar ik ben wel van plan om eentje te kopen. Ik ben meer gewend om te blenden met mijn vingers, dus ben benieuwd!

Jorna zei

Zooo, met een kabuki? Ik doe dit altijd met een stippling/duo fibre-brush als ik deze blush aanbreng. Een kabuki brengt toch veel te hard en veel aan?
Ik stip het product op mijn wangen en blend het in met een stippler, dus.

Tessa zei

Het is geen harde kabuki he, werkt hetzelfde als met een stippling brush zoals ik al zei.