donderdag 29 september 2011

Update: alledaags bakje

In april liet ik jullie al zien dat ik gebruik maak van een 'everyday bakje'. Ik gebruik nog steeds hetzelfde mandje van de Action. Zoals jullie weten leg je in zo'n bakje de dingen die je echt dagelijks of tenminste erg vaak gebruikt, als je een redelijk grote stash hebt is het dan makkelijk graaien in het bakje s'cohtends.

De inhoud van mijn bakje verandert soms, ik zal hier alleen af en toe over updaten als er echt weer een hoop andere dingen in liggen:
Gezichtsproducten:
- De MSF natural van Mac lag er vorige keer ook al in. Het blijft een fijne basic poeder, ik gebruik hem bijna dagelijks (als ik écht weinig tijd heb door me te verslapen ofzo sla ik poeder gewoon over).
- In het donkerblauwe zakje naast de MSF zit mijn Dior Rose Diamond highlighter, ik highlight altijd wel een beetje.
- De Too Faced bronzer gebruik ik om te shapen of soms gewoon een beetje op mijn wangen en neus om mijn gezicht wat meer warmte te geven.
- De watjes liggen in het bakje om eventuele foutjes weg te halen tijdens het opmaken, dan heb je die ook meteen bij de hand ;)

en dan nog 3 concealers
Het potje van Mac is nu bijna op, deze gebruik ik onder mijn ogen. De Essence concealer gebruik ik ook af en toe onder mijn ogen als ik minder dekking nodig heb en de groene van Gosh om rode plekjes te camoufleren.

De eye stuff:
Bodyshop wimperkruller, Maxfactor mascara, Mac Fluidline, Bourjois en Essence oogpotlood en een Mac painpot. Allemaal basics die ik vaak nodig heb.

En er ligt slechts 1 lip product in mijn bakje:
de Lip Erase van Mac om mijn lippen nude te maken en daarover gebruik ik wel dagelijks wat anders, soms een lipgloss en soms lipstick.

Ik hou van het concept van de everyday bakjes! nooit meer s'ochtends zoeken naar dat ene oogpotlood of de highlighter die je nodig hebt. Ik ruim mijn everyday bakje ook vaak op, zodra ik iets niet meer wekelijks pak gaat het product terug mn stash in.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Peggy Timmermans zei

Bij mij is het een every day lade, de eerste lade van het badkamermeubel, daar ligt alles in wat ik 's ochtends nodig heb.

Céleste zei

Alles ligt altijd op mijn make-up kast :-)