donderdag 5 april 2012

Project parfum

Jullie hebben vast allemaal al gehoord van 'project pan', waar je probeert de pan/ijzeren gedeelte van je product te raken oftewel het product op te maken. Ik heb naar mijn mening te veel parfum rondslingeren momenteel (blijft niet eeuwig goed) en daarom doe ik een project parfum met een paar parfummetjes.

Ik probeer al een tijdje mijn fullsize Dkny be delicious op te maken (heb hem al 2 jaar) en er zitten nu ook nog maar een 10tal spraytjes in dus dat gaat binnenkort wel lukken. Voor de rest wil ik ook wat staaltjes opmaken.

Armani 'Aqua Di Gioia':
Thierry Mugler 'Alien':
Roberto Cavalli:
Guicy 'Guilty Intense':
Dkny 'Golden delicious':
Dior 'Miss Dior Cherie':
Stuk voor stuk best lekkere geurtjes (staaltjes die ik niet lekker vind geef ik namelijk altijd weg) dus dat moet ook lukken. Ik ben benieuwd of ik deze allemaal binnen de maand kan opmaken, dat is namelijk mijn doel.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een leuk doel! Ik hoop dat het je lukt!

deijsprinses zei

Ik vind Alien heerlijk voor 's avonds.
Ik heb het moeilijk met opmaken van producten. Zo heb ik een heleboek "klutskes" zitten die ik maar niet op kan/wil gebruiken. :p

MissEvie.nl zei

Wat een leuk projectje! Ik ben benieuwd of het je lukt ;-)

MissEvie.nl zei

Wat een leuk projectje! Ik ben benieuwd of het je lukt ;-)

Pimpernell zei

Succes!

Melissa zei

Succes ermee, ik ben benieuwd of het je lukt!

Kashmira zei

Oh dit is leuk bedacht zeg!!! Succes :) Ik heb thuis ook nog heel veel staaltjes liggen, misschien ook een goed idee voor dus...