vrijdag 6 april 2012

Shoplog

Een paar dagen geleden heb ik me nog eens goed laten gaan in de stad. De stijltang die ik wou hebben was uitverkocht en ter compensatie heb ik maar andere leuke dingen geshopt ;)

De eerste stop was Rituals:
Wisten jullie dat mijn vader dol is op Rituals en Lush? Hij was deze week jarig en ik kocht hem dus een setje met een douchegel,scrub en body lotion bij Rituals.

Daarna maakte ik nog even een stop bij Lush:
Voor degenen die de Wash up fairy van Lush nog niet kennen: dit is een solid afwasmiddel, je roert met de stok door je water en hup je hebt schuim. Ik vond dit zo'n leuk product (en hij is Limited edition) dat ik hem moest proberen. Ik kreeg ook nog een staaltje van de Big shampoo mee.

Etos:
Wenkbrauwgel is iets waar ik niet zonder kan en het gaat best snel op. Daarom vind ik het zonde om in de 20 euro uit te geven aan een browgel van Anastasia o.i.d., ik ga de bruine variant van Etos eerst eens uitproberen.

Bij Kruidvat:
Mensen zeggen altijd dat mousse zelfsbruiners het dichtst in de buurt komen van spraytan resultaten (in 1 keer bruin) dus toen ik deze van L'oreal zag staan gooide ik hem in mn mandje.

Kruidvat heeft soms ook goede deals op setjes, zo vond ik nu een Garnier set van een body lotion en een dagcrème voor €9,99. De dagcreme wat er in zit kost alleen al 10 euro dus de huge fles body lotion zit er eigenlijk gratis bij.
Dat was het qua beauty aankoopjes, wel heb ik nog wat kleding en accessoires kunnen scoren.

Witte simpele top van Vila:
Appelzeegroenblauw (haha) kleurige skinny van New Look stond al een paar weken op mijn wishlist. Als je deze online zou willen bestellen koop een maatje groter! Ze vallen erg klein, ik kreeg bij de 36 amper mijn voeten door de broekspijpen, nog nooit meegemaakt.
2 basic tanktops van Vero Moda, deze zijn heel lang en komen altijd van pas!
Voor een event waar ik binnenkort heenga zocht ik nog een leuk jurkje, in een plaatselijk winkeltje in Maastricht vond ik een strakke jurk met kant en 1 mouw:
Bij Vero Moda kocht ik ook nog een grijs bodycon rokje van Only, ik draag dit soort rokjes vaak maar had enkel zwarte exemplaren:
Weer in een of ander plaatselijk winkeltje kocht ik deze schattige sandaaltjes:
En in de New Look vond ik nog nude pumps die best lekker lopen, die kans kon ik dus niet laten schieten:
Een tijdje geleden kwam ik er achter dat ze bij kledingzaak Pimkie best leuke sieraden hebben, ik naam 2 paar oorbellen mee:
En de beste (en duurste) aankoop heb ik als laatst bewaard. Al zeker een jaar vallen mijn ogen keer op keer op de etalage van Follies in Maastricht, daar verkopen ze namelijk het juwelen merk Mi Moneda. Omdat ik niet zomaar zoveel geld aan een ketting wou uitgeven liet ik het telkens maar bezinken, maar nu heb ik er toch een gekocht:
De pendent/munt die ik heb gekozen is bezet met zwarte swarovski stenen, lekker opvallend maar toch classy in zijn geheel. Het is een smak geld dus ik hoop er lang plezier van te hebben maar voorlopig ben ik er al super blij mee.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Naomi zei

Ooehhh mousse zelfbruiner! Ik had er ooit een van Delial en dat was de beste ooit, maar ik kon nooit meer een mousse vinden! Ik ga ook naar deze op zoek :-)

NailGloss zei

Leuke dingen heb je gekocht

deijsprinses zei

Je hebt je precies eens laten gaan ;)
Laat je eens weten wat je van die bronzer vindt?

Kim zei

superleuke spulletjes! die tanktops koop ik ook altijd! heb denk ik alleen al 5 zwarten ofzo, draag ze iedere dag naar mijn werk onder mijn werkkleding

Saskia zei

benieuxd wat je vader zal vinden van zijn geschenk, hihi ;)

Pimpernell zei

Die sandaaltjes zijn zo leuk!

BeautyLoves zei

Oh, naar die mousse zelfbruiner ben ik wel benieuwd!