donderdag 29 november 2012

Pure soap Body sprays

Een paar weken geleden bestelde ik bij Puresoap, daar konden jullie de shoplog al van zien. Ik had jullie toen ook een review beloofd van de Body sprays die ik bestelde, daar kon ik online ook erg weinig over vinden.

Ik bestelde zoals jullie wel weten vooral voor de waxmelts, maar toen ik body sprays in bekende Lush geuren zag staan kon ik me niet bedwingen.
 
Candy Cream body spray
Een van de eerste producten die ik ooit van Lush kocht was de Creamy candy bubble bar. Vanaf de eerste keer dat ik deze geur rook was ik er gek van. De geur is zoals die van de Rockstar zeep, mierzoet en een mengeling van vanille en suikerspin. Nu is de vraag natuurlijk of deze body spray een dupe is voor deze Lush geur...
Wanneer je aan de spraydop zelf ruikt denk je meteen 'wow'. De zoetheid overweldigde me eerlijk gezegd ook een beetje. De geur heeft zeker wel wat weg van Creamy candy van Lush en als je de spray eventjes op hebt vind ik hem ook wel beter ruiken (minder overweldigend). Maar een echte dupe zou ik dit niet durven noemen. Er zit een soort zuurte aan die ik niet kan plaatsen, de echte Creamy candy ruikt zachter en 'liever'.

Snow Baby body spray
Mijn favoriete kerstproduct is ongetwijfeld de Snowfairy douchegel, ook hier heb ik altijd al een parfum van willen hebben (maar die bestaat niet bij Lush). Ik was dolblij toen ik een dupe zag staan op puresoap en gooide deze meteen in mijn winkelmandje. Opnieuw, aan de spraydop ruikt hij te hevig maar eenmaal op je huid is hij lekker. Deze geur vind ik beter lijken op het origineel dan de vorige. Als je je zou wassen met Snowfairy douchegel en dan wat van deze body spray opspuiten dan ruik je echt naar een snoepje.

Qua vloeistof komt hier trouwens geen echte 'natte mist' uit zoals bij parfums, het is eerder olie. Ze zijn dan ook geschikt om over heel je lichaam te sprayen en in te masseren. Ze laten je huid ook wel zacht achter, een extra fijn voordeeltje. Je moet natuurlijk ook geen staying power van een parfum verwachten maar aangezien de flesjes klein zijn kun je ze gewoon meenemen en doorheen de dag nog eens sprayen.

Conclusie? Verwacht geen exacte kopies van de Lush geuren, maar ze lijken er wel op. En voor deze 2 geuren moet je echt wel een fan zijn van mierzoete geuren want anders gaan ze je denk ik niet bevallen.

Voor 1 body spray betaal je bij Pure Soap.nl €6, ik ben alvast nog benieuwd naar de DKNY be delicious dupe die ze hebben, die was uitverkocht toen ik bestelde.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Kiss and Make-up zei

Ik hou wel van de geur van Snow Fairy, dus dit is wel iets voor mij denk ik :-)

Jolet zei

Ik hou van zoet! Dus dit is wel wat voor mij :).

Saskia zei

mmm... bodysprays :)

toevallig heb ik beide spulletjes van op de foto's: de creamy candy bubble bar en de snowfairy douchegel van lush. beide zijn aan te raden ;)

Unknown zei

Dat klinkt wel als wat voor mij!

Anoniem zei

denk dat deze voor mij te zoet gaan zijn, dat zijn de meeste lush produkten ook.