zaterdag 1 december 2012

Opgemaakt en weggegooid

Een maand gaat zo snel voorbij en ook dit keer heb ik de opgemaakte producten bijgehouden.

Ik maakte 3 staaltjes op: Roberto Cavalli, Versace 'Vanitas' en Marc Jacobs 'Dot'

Een ontharingsspray van Veet die ik al maanden halfleeg in de kast had staan, heb hem toch maar eens opgemaakt maar ik ben geen fan.

Nog zo'n product wat ik al 1,5 jaar in de kast had staan was de rozen handcreme van Kruidvat. Ik was het nu zo beu dat ik hem op mijn nachtkastje had gezet en dagelijks gebruikt tot hij op was.

Een melk en honing maskertje van een of ander Duits drugstore merk, was best verfrissend:

2 pakjes Crest 3D white strips, gewoon om de witheid van mijn bleeksessie van vorig jaar wat bij te houden:

Snowfairy douchegel van Lush, heerlijk spul maar moeilijk om de laatste restjes uit te krijgen vond ik zelf. Ach, ik heb ondertussen alweer een nieuw flesje gekocht:

Nog een douchegel, deze was ook al halfleeg: Fa 'Yoghurt'. Niet verkeerd maar zou hem ook niet snel opnieuw kopen.

Dan iets wat ik niet snel opmaak en ik had dit flesje dan ook al 2 jaar: Exotic Guava bodysplash van H&M. Ik had deze al een tijdje in mijn tas zitten en spoot hem af en toe op on the go.

Pink passion deo van Fa:

Batiste 'Tropical' droogshampoo, best fijn spul maar de geur is niet geheel mijn ding:

Een van mijn favoriete drugstore mascara's is zeker de One By One van Maybelline, heb hem dan ook 2 maanden met plezier gebruikt.

En dan nu de producten die niet zijn opgemaakt maar wel weggegooid.

Helaas was mijn Lemony Flutter al van vorige maand over de datum heen. Ik besloot nog een paar weken af te wachten maar de textuur is toch echt veranderd (alsof er zich korreltjes beginnen vormen). Ik ga hem dus halfvol moeten weggooien.

De enige Cremeblush uit mijn stash was deze van de essence 'Go snow' collectie. Deze is compleet uitgedroogd, ook hier kwamen 'korrels' van af, rijp voor de vuilbak dus:

De H&M pen eyeliner heb ik serieus maar 2 keer gebruikt. Ik vond hem zo verschrikkelijk dat ik hem daarna maar heb weggegooid. Gelukkig geen dure miskoop.

En dan nog een aantal make-upjes die ik ook al een jaar niet meer had aangeraakt:
Foundation draag ik sowieso niet dus het heeft geen nut dit bij te houden en de rest is gewoon allemaal al erg oud. Ik vind het trouwens heerlijk om mijn stash zo uit te mesten, ik heb het gevoel alsof er nu alleen nog maar fresh producten in liggen die ik ook daadwerkelijk gebruik.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Katrien zei

weer lekker veel opgeruimd! Ik ben wel benieuwd wat je van de crest strips vind

Kiss and Make-up zei

Hmmm, Snoooow Faaaaairy :-)

Kaya zei

Lekker om op te ruimen he!Je bent goed bezig geweest.

Saskia zei

jammer van de lemony flutter.

wat vond je van de handcrème van het kruidvat? rook die echt naar rozen en was ie goed? zo ja, dan koop ik hem misschien wel als mijn huidige handcrème op is. ik houd namelijk van spulletjes met rozengeur :)

^^

Unknown zei

Er gaat een hoop weg zeg! De snowfairy lijkt me heel lekker!