woensdag 30 januari 2013

Collectieve shoplog

Wow I'm on a roll met shoppen, ik denk dat ik in februari maar eens flink ga 'less-buyen', met zowel beauty als kleding. Ik laat jullie in ieder geval nog de schade zien die ik de afgelopen weken heb gedaan. Ik begin met de beauty stuff:

Ik wou wel eens een scrub van Sabon proberen, hier zie je hem nog netjes ingepakt (met roerstok er in):
Sabon is niet goedkoop maar op een specifieke winter geur was nu 10% korting dus die heb ik gekocht. Het is ook best een grote pot dus ik hoop er een paar maanden mee toe te komen.

Daarna stopte ik even bij het Kruidvat:
Ik had geen fijne face wash meer en mijn make-up remover begint ook op te gaan, ik besloot gewoon iets mee te nemen wat in de sale rek stond. Cleansing foam van Dr van der hoog en oog make-up remover van Demak'up. Het Essie lakje is de Limited Edition 'Beyond Cozy'.

Daarna ben ik los gegaan bij Claires. Ik zag er ineens allemaal leuke nagel dingetjes zoals nagelstickers in allerlei printjes en de Caviar nail sets! Genoeg om uit te proberen de komende weken dus.

Bij The Body Shop in Antwerpen kon ik niet weerstaan aan de goodie bags die aan het raam stonden. Een goodie bag kostte 15 euro en de inhoud had zeker een waarde van 40 euro. Je weet dan wel niet wat er in zit maar ik vind toch bijna alles van TBS lekker ruiken, een gokje waard.

En oh wat was ik tevreden met de inhoud van de zak. Er zaten bijna alleen fullsize producten in, zelfs een grote pot bodybutter die opzich al 15 euro waard is. Ik ga denk ik een aantal dingetjes hiervan samen in een artikel reviewen:
En dat waren de beauty spullen die ik kocht. Op naar de kleding..

Ik draag tegenwoordig steeds vaker de strings van Sloggi dus ik kocht nog wat kleurtjes bij in de sale:
Dit is dat ondergoed wat je nergens doorheen ziet, ze hebben geen frutsels, geen naden.. voor de rest zijn ze vrij basic en in veel kleurtjes te krijgen. Ik heb er al een hele collectie van opgebouwd.

Bij C&A ging ik eigenlijk op zoek naar de zwarte trui met witte kruisjes, die was uitverkocht dus ik sloop uit mijn comfort zone en kocht de paarse:
Ik weet niet of ik hem veel ga dragen want paars is niet meteen mijn kleur maar hey, hij was nog 6 euro in de sale, daar gaan we niet moeilijk over doen.

Toen ik toch bij C&A was kwam ik ineens toffe sportbroeken tegen, ik nam een roze mee:
 En een grijze:
Ik sport 2 uur per week dus vind het wel fijn om af en toe nieuwe work-out gear te kopen, dat motiveert ook weer.

Woensdag wou mijn moeder naar de E5 mode, ik ging met haar mee maar had niet gedacht er iets te kopen (het is een winkel met vooral basics en de doelgroep is eerder voor 30+ers). Mijn moeder koopt er af en toe iets en hoorde nu van hun actie: als je 2 sale items koopt krijg je het 3de item voor 1 euro (bijna gratis dus).

Ik vond er wonderbaarlijk wel een aantal leuke dingetjes zoals dit zwart hemdje met strik:
Het is een wat losser model maar hij valt toch erg mooi eenmaal aan en het is gemaakt van zalig materiaal, super zacht.

Dit taupe lang vest met pof mouwtjes vond ik ook erg leuk:

Ik kocht er tenslotte nog een jurkje wat voor mij eigenlijk véél te flashy is maar hij ging van 70 naar 20 euro en aan was hij toch wel tof. En de jurk is tenminste iets langer dus ik kan hem gemakkelijk naar mijn werk aan.

Ik kocht er voor de rest ook nog 3 basics maar daar heb ik geen foto's van gemaakt, niet zo interessant. Sja, ik zal niet zeggen dat ik nu vaste klant ga worden bij E5 mode, daarvoor is het grote deel te klassiek maar als je goed zoekt kun je bij de E5 mode dus best nog wel iets leuks vinden in de sale!

Bij New Look kocht ik een lekker zachte,losse bloes met panter print:

En uiteindelijk vond ik bij Steps nog een blazer/tweed jasje in de sale:
Ja, ik heb me serieus laten gaan..Ik verbied mezelf vooral om nog nagel stuff te kopen vanaf nu, mijn collectie past nog maar net in mijn stash.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Adelyne zei

Veel leuke beauty dingen zie ik!! vind je jasje ook heel mooi.

Valley Doll zei

Leuk geshopt ! Vooral het tweed jasje is erg tof !

Saskia zei

echt élk artikel (beauty én non-beauty) dat je kocht vind ik leuk.

en wat heeft e5 mode ons onverwacht nog leuke dingen te bieden, echt tof hé ;)

www.curlsandbags.com zei

Die trui met die kruisjes is echt heel leuk!

Anoniem zei

Dat jasje van de steps heb ik ook, maar had er evengoed nog 70 euro voor betaald in de sale. Voor hoeveel had jij hem?

Tessa zei

^oeioei nee ik €35 ofzo!

Unknown zei

Wauw heel veel geshopt! Ik vind het jammer dat de beads van de Claires best duur zijn dan kan ik beter wat potjes op ebay bestellen haha