maandag 14 januari 2013

Mini shoplog


Mijn moeder wou graag nog eens naar de Action, ze haalt daar bijvoorbeeld altijd haar wasmiddel en wasverzachters. Ik loop er ook altijd eens graag rond, wie weet vind ik weer iets handigs.

Iets wat ik er standaard meeneem zijn hun vochtige doekjes:
Ik heb deze keer 3 verschillende meegenomen: huishoud, leder en glas doekjes. Kun je altijd wel gebruiken en ze kosten 2 keer niks bij Action.

Het liefst snuffel ik er natuurlijk tussen de beauty spulletjes en ik vind er altijd wel iets:
Deze keer lag de Garnier Pure active 2 in 1 roller er voor 2 euro. Ik heb de gewone versie hiervan al maar dit is de getinte (met een beetje concealer dus). De verpakking is wel grotendeels in een vreemde taal maar dat geeft niet. Dit product kost bij de drugstores al snel rond de 10 euro, koopje dus als je hem bij de Action ziet liggen.

En dan DE vondst van deze keer, de thermo leggings en pantys:
Hier ben ik serieus voor terug gegaan om er 6 bij te kopen zoals je op de foto kan zien. Ik had er namelijk eerst 1tje gekocht omdat ik hoorde dat het zo warm was als een broek, een oplossing dus om je jurkjes te blijven dragen met het koude weer.

Langs de buitenkant ziet het er gewoon als een legging uit, vanbinnen heeft het een soort fleece voering:
Ik heb dus een paar leggings en een paar panty's meegenomen, ik draag ze serieus al dagen. Als je redelijk groot bent raad ik je wel aan maat L te nemen, ze zijn niet breed (ik heb zelf maat S normaal) maar dan tenminste wel lang genoeg. Bij panty's met maat S zakt het kruis meestal bij mij, haha! een nadeel van lange benen.

En als laatst heb ik nog 2 aankoopjes van in Maasmechelen Village (outlet centrum):
Ik ben zo tevreden met mijn Levis jeans dat ik besloot te gaan kijken in de outlet store en heb daar inderdaad nog een leuke donkere skinny kunnen vinden voor 60 euro. De iets lichtere erlangs is van Guess, ook in de outlet gevonden voor €35!.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Valley Doll zei

Oh leuk geshopt ! De leggings lijken me een handige tip, ga ik zeker eens checken bij Action !

Katrien zei

Die jeans zijn wel een koopje inderdaad! ik wil graag ook eens naar maas mechelen village

Jolet zei

Die thermo leggings zijn echt ideaal, ik heb ze ook!

Unknown zei

De spijkerbroeken zijn een goede aankoop denk ik!