zondag 17 maart 2013

2 x nagelstickers van Claires

Omdat ik ondertussen al een hele collectie nagelstickers begin te krijgen lijkt het me leuk om er af en toe 2 in 1 artikel te reviewen. Vandaag zijn het toevallig 2 pakjes van Claires, die hebben dan ook veel keuze in printjes.

In Antwerpen nam ik een tijdje geleden bijvoorbeeld deze zebra nagelstickers mee:
Ze waren het voordeligst van alle modellen wat er lagen (rond de €3,90) maar nagelstickers zijn nu eenmaal niet goedkoop, één pakje is namelijk maar steeds voor 1 manicure.

Iets wat me meteen opviel is dat deze stickers groot zijn. Ik heb niet eens kleine nagels vind ik en ik heb de stickers met een schaartje moeten bijknippen. Deze sticker bleef er bijvoorbeeld over voor mijn middelvinger en je ziet goed dat de sticker eigenlijk veel te breed is:

Na heel wat geprul en geknip was dit het resultaat:
Heel geweldig vind ik ze niet, ze zien er al snel 'kartelig' uit. Ook bleven ze maar een dag of 3 zitten en toen moest ik ze er echt af halen.

Bij Claires verkopen ze ook stickers van het merk 'Nail Rock', deze zijn een pak duurder maar ik besloot ze toch te testen:
9 euro is eigenlijk belachelijk duur voor nagelstickers maar ik vond de polka dot print wel leuk en wie weet bleven deze wel langer zitten?

In dit pakje zitten buiten de stickers ook nog wat extra dingetjes zoals een boekje met uitleg, bokkenpootje, vijltje en een doekje om je nagels eerst mee te reinigen:
Op dag 5 liet 1 stickertje een beetje los aan de zijkant. Dat vind ik op zich een goed resultaat, je kan ze een hele werkweek dragen. Wel moet je deze ze voorzichtig opplakken anders krijg je kreuken in je stickers.
Ze zijn ook erg mooi, je ziet van een afstand zeker niet dat het stickers zijn. Collega's vroegen waar ik deze manicure had laten doen, ze dachten dat het gewoon nagellak was.

T'is dat ik nog een aantal pakjes van Nail Rock heb liggen want ik weet niet of ik ze opnieuw zou kopen, vind ze daarvoor toch behoorlijk duur. Maar eerlijk toegegeven bleven ze ook een paar dagen langer zitten dan dat ik bij de goedkopere pakjes heb ervaren. De lijm is dus wel degelijk iets beter bij de Nail Rock stickers.

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Sofie zei

Ik vind nagelstickers te gek! Vooral de printjes -zoals dit zebraprintje- vind ik super :D

Kaylani zei

Het ziet er best leuk uit, maar ik lak toch liever zelf mijn nagels haha!

Anoniem zei

Ziet er best leuk uit vind ik!

Beautyjuf zei

De 'polka dots' vind ik er leuk uitzien! :-)

Saskia zei

met de kleurencombinatie (zwart/wit) zit je met je nagelstickers alvast goed, want dat gaat een echte trend worden. je ziet het ook al in de kledingwinkels :)

Kayla zei

Ik heb die van Nail Rock ook geprobeerd, vond ze erg fijn!

Lana zei

Ik ben echt vreselijk slecht in nagelstickers, haha. Die van Nail Rock zien er inderdaad heel 'echt' uit. :) xoxo

Unknown zei

Ziet er leuk uit! Ik vind die met stippen het mooist :)
xxRoos

beyourself zei

ziet er best goed uit!

Nina zei

Mooi! Ik volg je via bloglovin'! Volg je me terug? X