maandag 11 maart 2013

Favorieten van het moment

De temperaturen mogen dan al weer iets minder zijn deze week, dat weerhield mij niet om al een nieuw zomers 'intro plaatje' voor deze rubriek te maken. Weg met het sneeuwlandschap, say hello to the beach.

Ik heb over de afgelopen weken weer een aantal producten extreem veel gebruikt, die deel ik altijd graag met jullie. Ik begin met 2 'life savers' wat mijn droge onderbenen betreft:
Vooral in de winter zijn mijn onderbenen soms zo droog dat ik er aan begin te krabben wat resulteert in wondjes, geen mooi zicht. Mijn moeder gaf me een bus 'SOS repair lotion' van Nivea en ik moet toegeven dat hij inderdaad heel goed en lang hydrateert. Ernaast zie je de Juicy pear bodylotion van H&M, een basic bodylotion maar hij is gewoon favoriet door de lekkere peren geur. De Nivea bus gebruik ik s'avonds voor het slapen gaan en die van H&M pak ik door het handige pompje sneller doorheen de dag.

Next up, een nagellak. Dulce De Leche van O.P.I:
Ik moet deze echt al 3 jaar hebben, het was mijn eerste lakje van O.P.I. Hier zie je gelijk aan dat je ook bij nagellak voor kwaliteit betaalt, hij lakt namelijk nog altijd zo goed als op dag 1. Ik heb nooit een betere nude kleur gevonden dan deze en ik draag hem dus nog altijd regelmatig. Het is echt zo'n verzorgd 'salon kleurtje'.

Ik heb hem nog maar een paar weken in huis maar Midnight Fantasy is al meteen gebombardeerd tot favoriete parfum van het moment:
Zeker voor een celeb-parfum is hij verbazingwekkend uniek. Deze van Britney ruikt naar donker fruit! Een soort geur wat ik al jaren mis bij Ici Paris etc. Ik heb deze dan ook online besteld. Als alternatief zou je eventueel aan de nieuwe Escada parfum 'Cherry in the air' kunnen gaan ruiken in de winkel maar ik vind Midnight Fantasy toch net wat lekkerder.

Qua make-up producten steken er 2 favorietjes bovenuit:
De NYC applelicious lippenbalsems maken je lippen zacht en geven tegelijkertijd toch een tintje. Ik heb deze maand nog niks anders op mijn lippen gedragen zelfs (tenzij op het werk, daar ligt een tubetje Carmex op mijn bureau).

De mascara heb ik al vaker gehad en het blijft mijn favoriete mascara ooit, de Masterpiece max van Maxfactor. Ik had hem nu al zeker een jaar niet meer gehad omdat ik er van hou om nieuwe dingen uit te proberen maar je ziet het, ik kom er af en toe toch stiekem bij terug.
 
En als laatst de roze H&M spons:
Vloeibare concealer uitblenden is nog nooit zo gemakkelijk gegaan. Ik gebruik deze spons nu dagelijks en ben benieuwd na hoeveel wasbeurten hij aan vervanging toe zal zijn.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke favorieten! En wat een coole verpakking heeft die H&M bodylotion zeg.

Katrien zei

leuke favorietjes. de parfum zit in zo'n leuke verpakking!!

Pimpernell zei

Dulce de leche had ik zelf ook, helaas stond de kleur niet zo mooi bij mijn huidtint

Saskia zei

een mooi en verzorgd kleurtje, die nagellak :)