zondag 31 maart 2013

Shoplog


Vandaag mijn collectieve shoplog van maart. Ik moest nog een aantal dingen hebben voor mee op vakantie maar ik heb natuurlijk ook nog wat andere dingen geshopt.

Het eerste wat ik laat zien was een cadeautje van mijn moeder. Ze vond de Nail Rock stickers die ik onlangs droeg zo leuk dat ze bij het passeren van een Claires er nog wat voor me heeft gekocht, lief!

De kérastase Initialiste druppels won ik op de blog van Steffi:

Het koude weer sleept nogal lang aan en zo zit ik ook nog steeds met droge onderbenen :( Ik doe er dan ook alles aan om mijn huid extra goed te verzorgen deze maanden:
* Therme scrub
* Nivea repair body lotion (dit is een back-up want de fles die ik nu in gebruik heb is bijna op)
* Nivea body milk voor onder de douche

Bij Kruidvat nam ik ook wat dingetjes mee om op vakantie te gebruiken:
Spf 20 en 30 (je weet maar nooit, wil niet verbrand thuiskomen) en een waterproof concealer en mascara! Ik denk dat ik voor de rest ook niet veel make-up ga meesleuren. Van beiden waterproof producten zal ik achteraf een review schrijven.

En dan nam ik er nog make-up wipes en nagelstickers mee, beiden waren onder de € 2:

Bij Etos staan er altijd bakken vol mini's, handig voor op reis! Ik heb shampoo, douchegel, deo, tandpasta, haarmouse en haarlak meegenomen. Dan moet ik alleen nog met een pot masker slepen, de rest heb ik in mini formaat.

Bij The Body Shop kocht ik een handgel met aardbeiengeur en een mini body splash in de geur Pink Grapefruit. Die gaan ook mee op vakantie :)

Premium home whitening system, een kit om zelf thuis je tanden een paar tinten lichter te maken. Online besteld en moet het nog testen:

Bij Ici Paris zag ik nu ook een nagellak remover potje staan van Only You. Deze was goedkoper dan die van Bourjois dus ik ga hem testen. Ik kreeg er nog een staaltje bij van de nieuwe Escada geur.

Qua accessoires heb ik ook al het een en ander ingeslagen voor de lente/zomer. Bij H&M hingen een hoop leuke kettingen. De gele en de roze met veertjes waren zelfs maar 5 euro (nog van in de sale):

Bij de Kijkshop hebben ze soms ook best leuke juweeltjes. Ik nam een kleurrijk armbandje mee en een nep Mi moneda houder. Mijn echte Mi Moneda munten passen hier gewoon in, ze zitten er wel wat losser in. Natuurlijk zit je met een groot kwaliteitsverschil maar ik vond het wel leuk om een extra houder te hebben en er geen 60 euro voor te moeten betalen.

Bij Kijkshop stootte ik ook nog op een Fantasy parfum die ik nog niet had, Circus Fantasy. Er stonden geen testers maar ach hij was goedkoop dus besloot ik hem gewoon mee te nemen. Eerlijk, hij is niet zo lekker als degene die ik al had (Midnight fantasy) maar hij is ok voor die prijs en ik hou van de ronde flesjes:

Kleding heb ik erg weinig geshopt te laatste tijd, ik heb er met dit rotweer precies nog geen zin in. Ik kocht enkel deze zebra sjaal bij H&M

Simpele flip flops voor op vakantie:

En een roze peplum blouseje in een plaatselijke boutique:

Voor op vakantie en in het vliegtuig heb ik nog 2 boeken gekocht.
Amazing Astrid is het boek van Astrid Bryan, de Vlaamse Hollywoodvrouw. En Wreck This Journal is een leuk doe-boek:
Het is de bedoeling dat dit boek er niet meer uitziet wanneer je er mee klaar bent.

Aangezien maart een dure maand voor me was (auto, vakantie..) hou ik bij deze maar weer eens een beauty less-buy. Ik heb nog genoeg stuff liggen om te testen en te reviewen en nog een hoop back-ups. 

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed geshopt, zeg, toffe aankopen! Dat staaltje van Cherry in the Air ga je geweldig vinden, het is echt een heerlijk zomers parfum.

Kaya zei

Leuke dingetjes heb je geshopt en die peplum top is echt supermooi!

Katrien zei

Leuke dingen zitten er tussen. En een lessbuy doe ik ook wel eens, soms voelt dat gewoon goed.

Sisier zei

Lekker veel dingetjes geshopt :)
Ik koop eigenlijk nooit mini's maar gooi het gewoon in kleinere flesjes over

Saskia zei

daar zitten toffe spulletjes tussen :)

Griet Lucas zei

Leuke shoplog! De nieuwe geur van Escada is zalig, staat op mijn wishlist :)

Anoniem zei

Prachtige kettingen van H&M! Ik moet daar nog eens gaan kijken zo te zien ;))