maandag 15 juli 2013

'Bedazzler' van de Action

Creatievelingen opgelet! Je zag hem in de vorige shoplog al, de Action heeft momenteel voor zo'n 8 euro een Bedazzler (glitterstenen aplicator) in het assortiment. Vroeger was dit helemaal hip en nu de studs zo in de mode zijn komt zoiets natuurlijk weer terug. Het leek me wel grappig om eens mee te spelen.

Ik vond dit apparaat tussen de knutselspullen en meteen ernaast lagen ook de wielen met studs en glitter steentjes:

Ik had zoiets zelf nog nooit gebruikt maar het verklaart zichzelf eigenlijk. Je kiest een opzetstuk uit (ik ben gewoon voor een middelmaat gegaan), steekt het in het stopcontact en zet het apparaat aan. Het opzetstuk wordt al snel gloeiheet maar er zit een houdertje bij waarop je het kan laten rusten dus je tafel hoeft geen schade te ondergaan.

Hoe werkt het? Je neemt wat bij voorkeur oude en saaie spullen die je wil pimpen en legt de studs of steentjes waar je wil dat ze gaan komen.

Ik begon met een diadeem dus dat was al meteen lastig, hier moest ik 1 per 1 de studs vasthouden en dan snel warm maken met het apparaat. Door de bedazzler wordt de lijm onderaan de stud warm en zo blijft het op zijn plaats zitten.  

Ik was benieuwd of het op kleding ook goed zou blijven zitten en besloot er een oud shortje bij te nemen. Hier heb ik gewoon wat studs op de binnenkant van een zak gedaan:

Hetzelfde deed ik op saaie zwarte sandaaltjes. Dit ziet er eigenlijk echt leuk uit, alsof ik ze zo gekocht heb maar de steentjes heb ik dus zelf aangebracht:

En als laatst heb ik zelfs wat steentjes op een kwast gezet. Ik moet toegeven dat dit moeilijk was en ik heb de kwast op bepaalde punten ook 'verbrand' dus doe dit zeker niet met je dure kwasten ;)

Al bij al heb ik me wel vermaakt met de bedazzler. Sommige dingen lukken al beter als de ander maar het is wel fijn om mee te experimenteren.

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

dresses and daisies zei

Heel tof! Ik zag de spullen al liggen in de action, maar de studs lagen er telkens niet bij. Bummer!

Lies zei

Ziet er echt zo leuk uit en vind het ook een heel handig dingetje! Wat jammer dat het bij de kwast niet helemaal goed ging en het verbande, want het idee is wel heel erg leuk.

Lies zei

Oeps verbrande bedoelde ik natuurlijk haha.

Kaya zei

Superleuk en ziet er best profi uit!

Anoniem zei

Heel leuk! Ik wil het ook eens proberen :)

Shana zei

Leuk, ik heb het zelf nog niet zien liggen in de action :)

Unknown zei

Ik heb hem ook!
Super leuk apparaatje

Mademoiselle Sophistiqué zei

wat een leuk dingetje! dat moet ik ook eens halen

Anoniem zei

Heel leuk gedaan bij dat shortje en de sandaaltjes!

Anoniem zei

super leuk spul