woensdag 10 juli 2013

BeYu Lip Biggie in 'Light Salmon'Oh wat ben ik verslaafd aan de zogenaamde Chubbie stick's (naam die Clinique aan de pennetjes gaf als een van de eersten). Alle merken lijken er ineens mee op de markt te komen en BeYu noemt ze dus 'Lip Biggies'.

Ik geloof niet dat ik al ooit iets van het merk BeYu had geprobeerd en dat terwijl het toch al een tijdje bij Douglas te koop is. Mijn oog sprong in de winkel in ieder geval meteen op de nude kleur, 'Light Salmon':

Net zoals bij alle 'lipbalm stiften' is de structuur lekker creamy en verzorgend, het enige wat altijd afwachten is is of ze wel genoeg kleur afgeven. Op de swatch op mijn hand ziet het er al niet verkeerd uit:

En ook op de lippen is het best wel een mooie nude kleur, niet lijk-wit en ook niet te bruin. Alleen trekt hij wel wat in de lijntjes maar ik heb de indruk dat nude kleuren dat vaak doen..


Deze lip biggies kosten rond de € 10, dat is een gemiddelde prijs voor zo'n product. Die van Clinique kosten bijvoorbeeld 19 euro, dat zou ik er niet snel aan geven.

Dit zijn trouwens alle kleuren van BeYu:


 xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Shirley zei

Mooie nude kleur; de fel roze lijkt me ook wel mooi staan

Anoniem zei

Een mooie nudekleur.

Amy zei

Mooie nudekleur!

Martina zei

Leuk kleurtje!

Kayleigh zei

Mooi kleurtje!

Kayla zei

Lijkt me een fijn product! Leuke kleurtjes hebben ze ook!

Shana zei

Ik vind het er in de verpakking er niet zo mooi uitzien,
maar zo aangebracht op je lippen vind ik het wel een mooie kleur :)

Renate zei

Wauw dit is echt een prachtige kleur!

Anoniem zei

mooi kleurtje