dinsdag 30 juli 2013

Nicki Minaj Pink Friday parfum

Hoewel geuren heel persoonlijk zijn doe ik toch graag parfum reviews. Wie mijn blog al een langere tijd volgt weet toch wel ongeveer voor welke parfums ik ga: fris, fruitig en zoet. Ik hou absoluut niet van zware of te bloemige geuren.

Celebrity luchtjes zitten vaak in die 'fruity categorie' waar ik en vele andere vrouwen wel van houden en ook Nicki Minaj heeft dat goed begrepen.

De doos waar de parfum in verpakt komt vind ik nooit heel belangrijk, ik gooi ze toch meteen weg. Deze verpakking is gewoon typisch Nicki, heel roze en kitscherig:

Om nog maar over de flacon zelf te zwijgen. Deze is zoooo fout dat ik het ook weer leuk vind. Je moet Nicki's hoofd er af schroeven om de parfum te kunnen gebruiken, lol.
De topnoten van deze parfum zijn: sterfruit, mandarijn en braambes. De basis noten zijn onder andere peer , karamel en musk.

Ik ruik er zelf vooral de fruit noten in terug. Wanneer je hem voor het eerst opspuit komt de peer en mandarijn je meteen tegemoet. Wat vreemd is aangezien de makers beweren dat de peer pas in de base note zit, ben ik het dus niet mee eens. Wanneer de parfum al langer op je huid zit is hij nog steeds fruitig maar dan met een beetje musk erdoor. De karamel vind ik er helemaal nergens in terug.

Conclusie: Het is zoals bij de meeste celebrity luchtjes echt geen shocking, unieke parfum. Maar wel een fruitig geurtje wat veel vrouwen zullen kunnen waarderen. Ik geef toe dat ik stiekem misschien wel iets meer edgy van Nicki had verwacht. De geur doet me zelfs een beetje aan de Someday parfum van Justin Bieber denken. Een prima fruity geurtje voor overdag. Ik kocht hem bij Kijkshop (€28 voor 50ml) maar ik heb hem ook al op de Kruidvat webshop zien staan dus waarschijnlijk staat hij binnenkort gewoon in het parfum schap bij Kruidvat.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Just Love Life zei

hij is wel erg fout ja haha! ik ben wel benieuwd, hou zelf wel van fruitige geurtjes :)

dresses and daisies zei

Ik vind het flesje wel een beetje eng.
Verder ziet het er goed uit!

Anoniem zei

Beetje luguber dat je haar hoofd er af moet trekken maar vind het ook wel weer vet, typisch Nicki Minaj :D

Anoniem zei

Wat een afgrijselijk flesje, zeg, lol...

Kimberly zei

Ik vind het flesje best wel eng haha

Valley Doll zei

Vind die kop maar creepy :p !

Tessa zei

^Ja ze heeft geen ogen! dat maakt het extra creepy haha

Anoniem zei

Het lijkt me wel een lekkere geur, maar alleen al voor de verpakking zou ik hem niet willen kopen :-)

Anoniem zei

leuke review. het flesje is ook echt Nicki Minaj