zondag 27 februari 2011

Double chocolate muffins met de hulp van Dr Oetker

Gisterenochtend was ik al vroeg wakker, waardoor ik me om 11 uur wat zat te vervelen en besloot dat ik iets wou bakken. Nu geef ik toe dat ik geen meester bakker ben, integendeel mijn muffins zijn al vaker mislukt dan gellukt! daarom besloot ik een pakje van Dr oetker als basis van het deeg te gebruiken:
Je moet hier zelf nog wat dingen aan toevoegen zoals eieren en olie of boter naargelang jouw smaak. Mijn muffins zouden nu in ieder geval wel gaan rijzen.. toen ik het vorige keer zelf probeerde was dit grandioos mislukt. In het deeg heb ik donkere en witte chocolade stukjes gegooid, op aanraden van bepaalde google recepten.

En zo zagen ze er uit na een 25tal minuutjes in de oven:
Heerlijk zacht en nog een beetje klef, precies zoals ik ze graag eet (tip: als je ze zo wil houden kan je ze in een afgesloten doos stoppen terwijl ze nog warm zijn):
De witte chocolade schilfers zijn een beetje weggesmolten, die zie je niet meer goed zitten maar je proeft ze wel.
Een aanrader voor mensen die 'luie wijven muffins' willen maken :p. Als jij ze zelf maakt en een goed (en eenvoudig) recept voor me hebt of tips mag je die altijd achter laten in de comments.
xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Silva zei

Dat ziet er echt heerlijk uit! Nou heb ik zin gekregen in muffins :P

Marijke zei

Ziet er lekker uit! Ga ik ook is meebrengen van de winkel! :-)

Maccia zei

heerlijk, vooral op een zondag!

Kashmira zei

Men, wat ziet dat er lekker uit zeg! Ik krijf opeens spontaan wil zin in muffins!

P.s ik heb je getagged!

Anoniem zei

veel lekkerder dan een pakje: 4 hele eieren 'wit kloppen'met 300gram suiker, 225g gesmolten boter, 2dl melk, 450g zelfrijzende bloem en vulling door kloppen en 25 à 30 minuten bakken op 180°
Kan echt niet mislukken :)