zondag 17 november 2013

Youtube made me buy it!


Weer een leuke tag vandaag, deze keer zag ik er eentje voorbij komen op de blog van Amy. 'Youtube made me buy it' wil letterlijk zeggen dat de beauty youtubers indertijd iets zo erg gehyped hebben dat je het vrijwel meteen bent gaan kopen. Ik moet toegeven dat ik vroeger meer vatbaar was voor de Amerikaanse filmpjes, wanneer er nu iets op de wishlist beland zijn het eerder de collega bloggers die hier voor zorgen ;)

Hetgene waar het denk ik mee begonnen is voor mij was dit Hello Kitty palletje van Mac:
Ik begon Mac net te ontdekken toen deze leuke Limited Edition collectie uitkwam. Ik wou dit oogschaduw quad toen zo graag en kreeg hem cadeau van mijn vader.

Om het in het thema 'oogschaduw' te houden, het originele Naked palette van Ubran Decay werd ook behoorlijk gehyped op youtube. Toen ik hem dan eindelijk te pakken kon krijgen bij Sephora heb ik niet lang getwijfeld:

Ook de paintpots van Mac zijn nog steeds razend populair online, ik vermoed dat ik deze ook wel gekocht heb door Allthatglitters21 jaren geleden:

Met het volgende hebben de Amerikaanse beauty guru's me ook naar het hoofd gesmeten, de Revlon Lipbutters. Ik ben er zeker een jaar nieuwsgierig naar geweest en sinds een paar maanden heb ik er ook een aantal in huis en jawel, ze zijn super fijn:

Dan een lipproduct dat ik zo graag wou proberen door Fafinettex3, zij gebruikte vaak de Korres lip butter in de kleur Jasmine. Dat is de middelste nude kleur en die heb ik nu ook. Hij is fijn maar moet toegeven dat dit wel een beetje over-hyped werd, er komt amper kleur van af.

Als laatst het Bobbi Brown concealer duo. Dit was DE concealer die je moest geprobeerd hebben onder de ogen en ja hij is goed dekkend maar tja..33 euro is natuurlijk een smak geld voor 1 product. De youtubers hadden me blijkbaar toch overtuigd want zodra Bobbi Brown bij mij in de buurt te koop was ben ik hem gaan kopen.

Er zullen vast nog veel meer producten zijn die ik door hun gekocht heb maar dit waren de eerste die me in het hoofd schoten. Hebben jullie wel eens wat gekocht door de beauty guru's?

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Mademoiselle Sophistiqué zei

jep die lip butters heb ik ook door youtubers gekocht! de bobbi concealer ben ik nog altijd superbenieuwd naar

Katrien zei

erg herkenbaar! heb het ook veel met blogs en youtube filmpjes