dinsdag 11 december 2012

Beauty bummers

Ik deed een paar weken geleden nog een beauty bummers artikel maar soms vind je er gewoon veel op korte tijd, helaas.

Bij de Action scoorde ik vorige maand een Revlon mascara voor zo'n €2. Dan denk je ook: 'geen ramp als deze slecht blijkt te zijn!'.
En zo bleek het ook te zijn.. Ik kan in dit geval evengoed geen mascara opdoen want mijn wimpers zijn al goed zwart van zichzelf en verlengen of krullen doet deze mascara niet. Ik snap waarom Revlon deze uit zijn assortiment besloot te halen.

Dan iets waar ik bijna 'boos' van werd. Ik ging op zoek naar een cheap dupe voor de YSL Touche éclat. Het enige wat ik er van verlangde was eigenlijk dat het een lichtreflecterend vloeibaar product voor onder de ogen was en dat belooft Catrice ook met deze pen:
Zoals je misschien wel op de swatch op mijn hand kan zien is het gewoon een dekkende MATTE concealer. Hij droogt zo mat als iets op en er is dus helemaal niks 'highlighting' aan deze pen! Realy Catrice? haal deze maar snel uit het assortiment of fix het. Daarnaast is de kleur ook nog eens helemaal niet flatterend (heel oranje in het echt), miskoop van het jaar durf ik zelfs te zeggen. 

Dan een product wat ik al iets langer in huis heb, de bruine wenkbrauwgel van Etos:
Op zich geen verschrikkelijk product maar ik denk dat ik eerder voor de transparante versies ben. Deze durft al wel eens bruine vlekjes op mijn huid en in mijn wenkbrauwen achterlaten. Ik ga dus gewoon weer op zoek naar een doorzichtige browgel.

Als laatst heb ik nog een haarproduct, het Force Refill tubetje van L'oreal pro:
Ik nam dit voor een paar euro mee van de kappers groothandel zonder echt te weten waar het precies voor diende. Het erge is dat ik dit nog steeds niet weet, op google kun je er ook niet bijster veel over vinden. Ik smeerde het in mijn haar in plaats van masker tijdens het douchen maar dat deed precies niks en ik weet niet of ik het op droog haar durf smeren als treatment. Nah..denk dat je dit product gewoon beter kan overslaan.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Kiss and Make-up zei

Leuk om ook eens negatieve reviews te lezen. Het hoeft niet altijd lof te zijn :-) En zo weten we meteen wat we kunnen skippen!

Saskia zei

wat jammer van de miskopen.

nu ben ik benieuwd waar dat haarproduct toch maar voor dient.

^^ ^^

Pimpernell zei

De Revlon mascara kocht ik ook en ik ben er eigenlijk wel tevreden van...zo zie je maar dat smaken kunnen verschillen hé :-)

Anoniem zei

zien er vervelende produkten uit ja

Valley Doll zei

Wat jammer van de Catrice pen !

Anoniem zei

weet ik tenminste wat ik NIET moet kopen