zaterdag 29 december 2012

Eindejaars badkamer cleaning


Ik kom er weer heerlijk laat mee af maar ik besloot deze week nog snel mijn badkamer kastjes uit te mesten. Kwestie van het nieuwe jaar netjes en overzichtelijk in te zetten!

Een groot deel van mijn Lush stash en luxere shampoo's staan in een kastje op mijn slaapkamer maar de rest staat gewoon in de badkamer. Helaas heb ik daar maar 1 kast, die dan ook altijd ongeorganiseerd geraakt.

Misschien is het 'OCD' van mij maar ik vind dit heel slordig. Deo's, bodylotions en haarproducten door elkaar op verschillende schappen, je ziet uiteindelijk niet eens meer waar je nog back-ups van hebt staan.

Ik besloot (zoals ik 1 à 2 x per jaar doe) alles uit de schappen te halen. En dit heb ik allemaal weggegooid:
Van oude haartangen tot make-up en hotel zeepjes (alsof ik die ooit ga gebruiken). Dit scheelt al weer een hoop plaats.

 Alles staat nu ook weer min of meer bij elkaar:
Shampoo's op een rijtje, douchegels op een rij etc. De vraag is alleen hoe lang het overzichtelijk blijft he ;) Ik ben in ieder geval absoluut geen hamsteraar van aard, een paar back-ups van iets wat je veel gebruikt ok, maar anders weg ermee.

Wie weet heb ik hier iemand nog mee kunnen motiveren om de badkamerkast uit te mesten.. Voor overmorgen heb ik alvast het laatste artikel van 2012 alweer klaar staan.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Amanda zei

Ik ben wel een echte hamsteraar haha. Vind het zo moeilijk om iets weg te gooien!

Anoniem zei

Netjes. Voor mij moet ik het misschien als goed voornemen onthouden ;-))

Pimpernell zei

Haha, zo herkenbaar! Ik doe dat hier ook regelmatig, spullen die ik niet meer wil en die nog steeds goed bruikbaar zijn daar laat ik dan vriendinnen uit kiezen...

Saskia zei

dat heb je netjes opgeruimd. ik heb misschien nog een tip voor je: plaats al je spulletjes met het etiket naar voren, of zet ze met de voorkant naar voren. zoals ze in de winkels doen dus. dat oogt meteen al veel netter vind ik zo. ikzelf doe het altijd zo, ook in de keukenkastjes met de chocopotten en de siroop enzo ;)

ik zie dat je ook actief bent op het forum van beautygloss van mascha :)

die rituals douchegel (de blauwe tube)die jij hebt , die heb ik ook. die vind ik zo fijn, jij ook?

nu ben ik erg benieuwd naar je 'luxere haarproducten stash' waarover je het hebt in je artikeltje. Misschien kan je er eens een artikeltje over maken. Je ziet maar, het is maar een verzoekje van mij ;)

grtjs ^^

Tessa zei

Die producten kun je in deze shoplog zien Saksia: http://beautysdelight.blogspot.be/2012/09/einde-no-buy-en-shoplog.html

Ik kocht ze namelijk allemaal in eens bij een kappers groothandel.
De Rituals producten vind ik allemaal best fijn maar vind de geuren niet heel bijzonder, ben dus eerder een Lush fan :)

Anoniem zei

Goed bezig, je kastje ziet er echt een stuk beter uit. Echt lastig als je iets niet kunt vinden doordat alles zo ongeorganiseerd is, toch.

LaraLaurentia zei

Mijn plek voor douche producten staat ook bommetje vol. Ik zou het echt een keer moeten uitzoeken en producten eens opmaken voordat ik nieuwe neer zet.

Kiss & Make-up zei

Mooi opgeruimd! :-)