donderdag 13 december 2012

Beauty favorieten van het moment

Na de bummers komen natuurlijk ook de favorieten van dit moment aan de beurt. Ik heb er zelfs een lekker winters logo bij gemaakt ;-)

Een eerste favoriet zijn de glitter toppers:
Ik draag de laatste maanden veel vaker Gellak dan nagellak maar over de gel doe ik tegenwoordig wel nog vaak een glitter polish. Ik heb er 2 van OPI en 2 van Essence. Fun om mee te spelen!

Dan 3 make-up producten:
De lippenbalsem van Puresoap.nl is niet slecht! Heb hem de laatste tijd goed getest en hij ligt momenteel in mijn everyday bakje, ik heb hem in de geur 'Toffee'. De 2 Mac oogschaduws zijn net zoals de nagellak hierboven heel shimmery en niet dekkend. Soms heb ik hier een hekel aan maar rond de feestdagen vind ik glitter weer helemaal niet storend, erger nog ik grijp weer erg vaak naar 'Honesty' en 'Retro speck' sinds deze maand.

Ik sluit af met 2 favoriete douche producten van het moment:
Beide producten hebben dezelfde blauwgroene kleur, cute. De Snowglobe zeep van Lush herken je nog wel van een paar artikels terug, lekker fris zeepje.

De shampoo van Kera was me voorheen nog onbekend maar deze kocht ik in de supermarkt (Carrefour) omdat het een nieuw merk was.

Ik ben best kieskeurig op drugstore shampoo's (Elsève en Pantène enzo doen het gewoon niet goed genoeg voor mijn haar) maar deze is fijn! Beste drugstore shampoo ooit geprobeerd sowieso, mijn haar is super zacht als ik het hier mee heb gewassen. Ik zou zelfs durven zeggen dat ik hiermee hetzelfde gevoel heb als bij mijn L'oreal pro shampoo's, there I said it. Ik kan haast niet wachten om volgende keer ook een haarmasker enzo van dit merk mee te nemen want ze hadden een heel uitgebreid assortiment. Ik geloof dat de shampoo maar rond de 5 euro was.

xoxo Tessa


4 opmerkingen:

Beauty Treasures zei

Dat merk maakt mij ook erg benieuwd naar meer (dat te koop is in de carrefour)

Kiss and Make-up zei

Leuk lijstje :)

Saskia zei

ja, glitterlakjes zijn fijn om mee te spelen.

ikzelf draag nu het glitterlakje van opi uit de pink of hearts collectie.

ik ben benieuwd naar hoe jij je nagels gaat doen met de feestdagen. zal het gellak worden?

^^

Kaya zei

Ik ben deze maand ook grootverbruiker van de glitters ;)