woensdag 19 december 2012

On my wishlist


Best erg, zo zat ik 2 weken geleden nog met het luxe probleem van dat ik niks wist om voor kerst te vragen, zo heb ik nu toch wel weer een kleine wishlist kunnen samenstellen.

Ik ben best benieuwd naar de Ionische borstel van Beauty Essentials. Ik zag hem in het Kruidvat krantje en het is in ieder geval een veel goedkoper alternatief dan die van Braun:

Ik ga maar meteen verder met nog een 'borstel', ik ben al een tijdje op zoek naar een simpele kam met een gat in aan het einde om op te hangen in de douche. Ik wil altijd mijn haar doorkammen als er conditoner inzit maar vergeet telkens weer een kam mee in de douche te nemen.


Aangezien ik in de winter zowat verslaafd ben aan handcrèmes wil ik terug een tube voor op mijn nachtkastje. Ik kwam deze lekkere geuren van Essence online tegen, weet alleen niet of ze nog te koop zijn:

De pen eyeliner van Maybelline gaat een re-buy worden. Ik ben er na menige eyeliners getest te hebben achter gekomen dat ik me maar beter bij deze kan houden, fijner dan deze bestaat gewoon niet en hij gaat ook nog eens lang mee:
Ook heb ik weer een back-up mascara nodig. Mijn ogen lijken steeds gevoeliger te worden en meestal moet ik na een maand mijn mascara wel weggooien (harde wimpers of kriebelige ogen, brr). Ik weet nog niet voor welke ik ga gaan, dat zie ik wel in de winkel.
Voor de feestdagen lijkt het me zo leuk om Caviar nails te kunnen maken maar ze zijn steeds uitverkocht in de Sephora waar ik ga! Ik ga het deze week nog een kans geven om ze te zoeken.

Stiekem al een half jaar op mijn wishlist staat de Porridge zeep van Lush, deze ruikt zo lekker naar havermout, heel romig en winters. Moeilijk maar ik ga wat wachten met deze te kopen omdat ik nog wat Lush zeepjes heb om op te maken...

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Kiss and Make-up zei

Heel leuke lijst :-)

Anoniem zei

Die laatste zeep ziet er heerlijk uit, ik ga er volgende keer naar op zoek!

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik hoop dat je deze Kerst wat items van je lijst mag schrappen!