woensdag 5 december 2012

L'oreal Professionnel 'Mythic Oil'

Yup, ik sprong zelf pas laat op de wagen qua haar olie's. Maar in principe deden wij dat allemaal, in Azië is het al jaren een hit terwijl wij nog dikke serums smeerden.

Ik was in het begin dan ook een beetje bang om iets vet als olie in mijn haar te smeren. Maar je haar word er dus niet vettig van, tenzij je de halve fles er in 1 keer gaat insmeren. Dit is absoluut zo'n product van '1 pompje is genoeg', of 2 pompjes als je erg lang haar hebt.

Over het pompje gesproken, ik denk dat ze hier wel een beter alternatief voor kunnen vinden:
De olie is heel waterachtig en met dit soort dop 'squirt' het al snel een beetje langs de fles af. En als je zo paranoia als mij bent ga je dan na elk gebruik de fles poetsen.. Oh hell no, ik zet hem niet vettig terug in mijn badkamer rekje.

Om je een idee te geven van de substantie, het is gewoon doorzichtig, behoorlijk vloeibaar en vet:
Waar het voor dient?

Het zou pluis moeten tegengaan, je haar diep voeden en het ook nog eens een mooie glans geven. En ik vind dat hij die beloften wel zo goed mogelijk nakomt. Verwacht geen wonderen als je al beschadigd haar hebt maar ik merk zelf wel verschil ten opzichte van wanneer ik het niet gebruik. Daarbij laat het je haar ook nog eens lekker ruiken. Het is geen typisch zoet 'Tessa-geurtje' maar wel gewoon lekker oosters en verzorgend. Ik gebruik hem zelf voor én na het stylen, dus eerst een beetje in de puntjes alvorens ik ga föhnen en als ik klaar ben met mijn haar nog wat voor de afwerking.

Deze haarolie is enkel te koop bij de kapper of kappersgroothandel voor zo'n €24. Er bestaat ondertussen ook een drugstore variant van L'oreal die gewoon bij het Kruidvat te koop is, ben wel benieuwd of die ook zo fijn werkt.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Kiss and Make-up zei

Niks voor mij, zo'n haarproduct met olie.

Anoniem zei

heb ook altijd die angst voor dat het vet word maar ben nu toch wel benieuwd.

Saskia zei

dat lijkt me een fijn product, maar eerst ga ik mijn flesjes met serum toch maar opmaken ;)

Valley Doll zei

Ik vind hem super en werkt voor vanalles. Deze ga ik blijven kopen.

Purplish Polish zei

Ik heb 'm ook, een prima product! Ik gebruik 'm alleen na het föhnen en hij maakt mijn haar mooi glad! Weg pluis! Ik heb van nature snel vet haar, maar eigenlijk blijft mijn haar langer mooi als ik 't op doe.