zaterdag 15 december 2012

Shoplog

Ik ben deze maand natuurlijk vooral gaan kerstshoppen, daar kan ik niet alles van laten zien aangezien er mensen tussen zitten die mijn blog lezen ;)

Als eerste iets wat ik niet zelf kocht maar kreeg van een vriendin, een super mooie candy apple:
Vond hem te mooi om niet op foto te zetten! En hij was ook nog eens erg lekker.

Ik heb zitten zoeken op mijn blog maar ik kan geen shoplog van dit jaar terug vinden van de Primark! Bizar dat ik er al zo lang niks meer had gekocht. Ik ben er deze week uiteindelijk nog eens geweest en kocht alvast een heerlijk foute kamerjas:
 En een warme pyjama:

Een sportbroek, had alleen nog maar korte broeken om mee te gaan dansen en dat begint nu toch echt te koud te worden:

Ze hadden deze keer echt zooo veel leuke blousjes, ik leef echt in die dingen in de zomer. Dus ookal is het er nu te koud voor, voor 7 euro kon ik ze niet laten hangen. Ze hadden zeker 8 soorten printjes maar ik kocht de panter versie:
En een zwarte met vogels op:

Een simpele zwarte bandeau bh zoek ik ook al 2 zomers dus nu ik ze zag liggen heb ik er ook maar snel een in mijn mandje gegooid:

En als laatste van de Primark nam ik nog wat speldjes mee, altijd handig om haar mee opzij te klippen als ik mijn haar ga krullen.
Voor deze 7 dingen was ik 60 euro kwijt, ongelofelijk cheap weer dus.

De volgende kerstsok kocht ik bij de Tuinen (heb de foto blurry gemaakt omdat de naam van de persoon er op staat). Ik heb er allemaal leuke kleine dingen apart ingepakt ingestopt.

Bij Lush ben ik een staaltje gaan vragen van Grease Lightning aangezien ik twijfel om dit product te kopen, moet het nog testen:

Dan nog een paar random dingen:
Anti stress pilletjes, helemaal natuurlijk op basis van kruiden, ben benieuwd of zoiets werkt. De Dr foot is een voetscrub maar ik ga hem gewoon in de douche zetten als lichaamsscrub, hij ruikt heel lekker naar citroen. Als laatste zie je nog een mini gellak van Orly, ik vond deze bij de DI en kan al niet wachten om hem te proberen.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Myrthe zei

Leuke aankoopjes! Die pyjama van de Primark is cute :)

Anoniem zei

leuke aankopen, primark is een toffe winkel hé

Kiss and Make-up zei

Oh die candy apple is inderdaad heel mooi :-)

peggy timmermans zei

Leuke spulletjes! Ik heb de laatste tijd ook heel wat beauty gekocht, veel te veel eigenlijk!