maandag 17 december 2012

Pieces Nail Polish Remover

De nagellak remover potjes kennen we ondertussen wel allemaal, ik ben zelf fan en heb al meerdere merken geprobeerd. Deze keer stonden ze bij Pieces aan de kassa, ik besloot er eentje mee te nemen.

Alle potjes hebben hetzelfde principe, in de pot zit een spons gevuld met nagellak remover:
Je stopt een nagel in de spons en draait rond (met je vinger of de pot, maakt niet uit)
Nagellak gaat er gewoon prima mee af zoals bij potjes die ik eerder geprobeerde. Glitter nagellak blijft een hatelijk iets waar ik nog altijd geen perfecte oplossing voor heb gevonden.

Wel vind ik dit Pieces potje heel overheersend ruiken, niet lekker. Ik heb ooit zo'n potje gehad (uit Turkije) waar ze een aardbei geurtje aan toegevoegd hadden, dat was een stuk aangenamer. Ook beweegt de spons bij deze vaak in het rond tijdens het draaien, heb het gevoel dat de remover pot van bijvoorbeeld Sephora dat minder had.

Al bij al geen slecht product (het haalt je nagellak er prima af) maar ik heb al fijnere potjes gehad! Deze stond bij Pieces aan de kassa voor 5 euro.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Sofie zei

Jammer van de geur :s

Kiss and Make-up zei

Ik vind het een leuk concept, maar uiteindelijk is gewone nagellakremover ook best snel en handig. Dus ik denk niet dat ik het zou kopen.

Anoniem zei

Welke vond je het fijnst dan?

Tessa zei

^Sephora en die van uit Turkije :)