zondag 9 december 2012

Lush zeep: 'Snowglobe'


Naast het versieren van de kerstboom en de algemene gezelligheid in huis hoort ook de kerstcollectie van Lush elk jaar weer tot een van mijn favoriete dingen van deze periode.

Ik had vorige kerst veel zeepjes ingeslagen en daar was nu nog 1tje van over en dat is Snowglobe:

Ik wist al dat ik deze zeep lekker ging vinden want de geur is bijna identiek aan die van de 'Whoosh jelly' van Lush. Fris, opwekkend, citrus.. zo kan je hem het best omschrijven.

Zoals je op de allereerste foto kan zien lijkt de zeep ook echt op een enorme snowglobe met witte bolletjes op, je kan hier een stuk naar keuze laten afsnijden in de winkel.
Ik heb hem zelf in een bakje in de douche liggen nu maar je kan de Lush zepen ook prima als handzeep gebruiken. Voor 100 gram Snowglobe betaal je ongeveer 5 euro. Geen cheap zeep dus maar vergis je niet, als je ze met een puff gebruikt kom je er best lang mee toe. Oh en vergeet niet dat dit een kerst Limited Edition product is, deze maand dus gaan sniffelen als je er benieuwd naar bent.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Kaya zei

die ziet er echt heel leuk en lekker uit!
Ik ga vandaag de kerstboom zetten denk ik, maar eerst huis opruimen haha

Saskia zei

ik gebruik momenteel in de badkamer ook een lush zeepje als handzeep. ik kan even niet meer op de naam van die zeep komen, maar ik vind hem fijn werken ;)

ik moet hem toch ook eens met een puff gebruiken. goede tip ;)

Kiss and Make-up zei

Aaaah ik herinner me nog toen ik voor 't eerst Lush ontdekte. Ik was op vakantie in Rome. Liefde op het eerste zicht! :-)

Anoniem zei

Ziet er heel 'lekker' uit! Heb zelf nog nooit iets van Lush gekocht, maar als ik eens in een stad ben waar ze het wel verkopen ga ik er zeker even binnen..
Liefs, Anna