maandag 3 december 2012

Vond ik vroeger fijn, nu niet meer


Toen ik onlangs een 13 à 14 jarig meisje een oldschool labello classic zag uithalen kwam ik op het idee. Als jong meisje moet dit een van mijn eerste beauty producten geweest zijn, ik versleet die dingen! Dat deed me denken aan producten die ik vroeger fijn vond en nu niet eens meer in mijn stash heb.

Op nummer 1 staat zoals ik al zei dus de Labello:
Ik heb nu al zeker 1,5 jaar geen Labello meer gekocht maar de laatste keer dat ik er een probeerde dacht ik echt 'heh, het doet niks voor mijn lippen'..vreemd dat me dat vroeger niet is opgevallen'. Vroeger had ik er altijd wel eentje in mijn pennezak zitten, tja ik wist niet dat er betere lipbalms bestonden dan dit.

Nog 2 lipproducten die ik als tiener super vond maar nu een hekel aan heb zijn tubes en roller balls:
Brr.. van tube lipglossjes ga ik de laatste jaren echt gruwelen. Ze zijn meestal erg dik en sticky van formule, de aplicator hangt altijd helemaal onder, nee ik wil ze niet meer. De lipglossjes met roller ball zie je gelukkig niet vaak meer maar waren vroeger wel hét van hét. Ze hadden altijd lekkere fruit smaakjes (van het merk 2B geloof ik) en waren ook 1 grote knoeiboel.

Cheap drugstore parfums:
Ik weet nog goed dat ik de parfums van bij het Kruidvat en de DI helemaal geweldig vond. Zo'n 2 keer per jaar kocht of kreeg ik een parfum van Oilily of zo'n celebrity parfum als die van Naomi Campbell. Niet dat je bij de drugstore niet eens toevallig op een lekker geurtje kan stoten maar het merendeel vind ik nu toch wel stinken of naar wc verfrisser ruiken.

Tja, ik ben steeds kieskeuriger geworden met ouder worden, dat hebben we allemaal wel een beetje. Ik herinner me ook nog goed dat ik toen een half jaar deed met 1 mascara. Die was dan natuurlijk al lang uitgedroogd en brokkelig. Tegenwoordig kan ik nog maar maximum 2 maanden met een mascara doen en dan beginnen mijn ogen al te jeuken of prikken.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Kaya zei

Leuk om te lezen :)
Ik herinner mij nog mijn eerste douchegel met fruitgeur die ik op de basisschool van een vriendinnetje kreeg, deed er echt superzuinig mee

Kiss and Make-up zei

Ik vind Labello nog steeds top, en ik gebruik 'm nu toch ook al meer dan tien jaar :-)

Jolet zei

Ik gebruik labello wel, elke dag, en ik vind hem eigenlijk wel goed..

Eefje zei

Labello is inderdaad niet geweldig als je eenmaal beter gewend bent ;-))

Anoniem zei

Labello vind ik erg fijn aan mijn lippen voelen en helpt bij mij wel tegen velletjes, misschien is het product door de jaren heen dan wel verbeterd? Zou kunnen.. Van tube lipglossjes ben ik ook niet van te spreken nee, überhaupt niet van lipgloss, eigenlijk. Veel te plakkerig en shimmer.