maandag 11 november 2013

The Princess Tag

Soms kom ik online een tag tegen waar ik me helemaal in kan vinden, dit is er zo eentje. 

In The Princess Tag laat de blogger/youtuber de producten zien die haar een beetje als een prinses laten voelen. Voor 1 keer vergeten we alle drugstore spullen en mogen de pareltjes nog eens op foto. Ik koos 9 producten uit waarbij ik telkens weer dat luxury-gevoel krijg.

Ik begin met 1 van mijn weinige high end parfums. Hoe veel parfums ik ook heb, er zitten er slechts een paar prijzigere tussen. Op Oh Lola van Marc Jacobs ben ik dan ook lang zuinig geweest. De laaste tijd doe ik dit niet meer, je moet genieten van je luxe producten! Ik denk dat ik deze dan ook wel minstens 1 x per week draag.

Mijn meest recente luxe aankoop was deze dagcrème van Shiseido. Kost je een rib uit je lijf maar de parelmoer verpakking en het fijne pompje maken dat zeker goed. Elke ochtend gebruik ik deze flacon dan ook met plezier.

Voor mijn haar zijn het de producten van L'oreal Professionnel die me het meest luxe gevoel geven onder de douche, mede door het pompje en de geur. Zeker deze roze fles van de Vitamino color lijn past toch helemaal in deze prinsessen tag?

Qua oogschaduw was er geen twijfel mogelijk, het Naked palette van Urban Decay is het mooiste oogschaduw pallet uit mijn stash. De kleuren gaan van naturel tot smokey en de kwaliteit is gewoon super.

De volgende highlighting poeder van Dior bestaat helaas niet meer, onbegrijpelijk dat ze dit product uit het assortiment hebben gehaald. Het was één van de toppers onder de luxe highlighters en gelukkig voor mij gaat hij precies heel lang mee.

Mac valt natuurlijk niet in de mega dure prijsklasse van bijvoorbeeld Dior maar ik reken ze toch mee als luxe producten. Deze blush ombre is een Limited edition en het is een prachtige koele kleur voor bij lichte huidjes. Ik heb hem nu al zo vaak gebruikt en de kleuroverloop blijft mooi, zalig om naar te kijken.

Voor de lip producten koos ik ook 2 Mac producten, ik heb namelijk geen andere high end lippies! Mijn favorieten zijn sowieso de Cremesheen glasses en de Cremesheen lipsticks. Op de foto zie je de 'Fashion whim' lipgloss en 'Hue' lipstick, 2 geweldige nudes.

Als laatst nog een écht prinsessen product, een roze nagellak van Chanel in de kleur 'May'. Ik geloof dat ook dit een Limited Edition product is. Hij lakt heel fijn en de kleur is lekker jelly en glanzend, alsof je een manicure hebt laten doen ergens.

xoxo Tessa

14 opmerkingen:

Unknown zei

Leuke producten heb je uitgekozen! Gelijk heb je dat je niet meer zo zuinig bent op je parfum, je moet er uiteindelijk van genieten hé ;) x

Charlotte Bxl zei

Leuke opsommming!

Haal jij je kappers shampoos ook in Nederland, en zo ja waar ergens? Had eens op een blog iets gelezen van koopzondag ergens niet zo ver over de grens, mss kan jij me hier verder mee helpen ;-)

Anoniem zei

Wauw jij hebt echt mooie producten :)

Tessa zei

@ Charlotte, ik koop ze bij Pro-Duo. Dat is een kappersgroothandel en een vriendin van me is kapster en heeft dus zo'n kortingskaart. Maar je zou ook altijd online kunnen kijken.

MissPrettiness zei

Dit is echt een leuke tag! Leuke producten heb je ook uitgekozen!

Unknown zei

Hey :)
Your blog is really great-i love it so much. Maybe you're interested in following each other ? I would love it ❤ Pls let me know in a comment on my blog
kisses, Anna ♥

Eline Blaise zei

Leuke producten! x

Unknown zei

Wat een leuke tag en wat een mooie producten heb je uitgekozen!
Het Naked palette is ook echt één van mijn favorieten.

Jouvence zei

het naked palette is erg mooi xx

Unknown zei

Leuke tag!! En je hebt ook mooie pruducten uitgekozen

NailGloss zei

Leuke tag

Janamarie zei

Zitten inderdaad enkele pareltjes tussen! Die Mac ombre blush wauw ..

Sofie zei

Ik vind dit ook zo'n leuke tag! Zowel om zelf te doen, als bij een ander te zien :)
De MAC blush is prachtig trouwens!

pretty beauty land zei

super leuke tag!