maandag 31 december 2012

Best of 2012


Vorig jaar liet ik jullie de 'favorietjes van 2011' per categorie zien, dit jaar pak ik het iets anders aan.
Zo heb ik dit jaar bijvoorbeeld geen nieuwe favoriete mascara ontdekt, het is na jaren nog steeds Maxfactor Masterpiece, die kan ik dus niet in de favorieten van 2012 opnemen. Ook heb ik geen andere bronzer of highlighter gebruikt als vorig jaar.

Ik laat jullie deze keer dus gewoon random dingen zien die ik voor het eerst heb gebruikt in 2012 en die zijn omgetoverd tot topfavorieten. Hier komen ze, in willekeurige volgorde.

Lush Heavanilly Massagebar:
De massagebars van Lush zijn in het algemeen wel een ontdekking geweest eigenlijk. Ik ken Lush natuurlijk al jaren maar heb het in 2012 pas aangedurft om zo'n massagebar te gebruiken. Ik gebruik ze als bodylotion en soms zelfs in de plaats van scheercrème. Heavanilly zit niet meer vast in het assortiment maar 'Soft Coeur' is een gelijkaardig ruikende die je wel nog gewoon kan kopen. De geur is hartig zoet, vanille/chocolade achtig.

Lush Snowcake en Snowglobe:
Ik reken maar meteen af met de andere 2 Lush producten, de zeepjes. Ik ken Lush zeep al een paar jaar maar deze 2 uit de kerstcollectie heb ik beiden in 2012 voor het eerst gebruikt. Hoe typisch ook weer dat deze lekkere zeepjes Limited Edition zijn, Snowcake maakte ik in het begin van 2012 al op dus daar heb ik nu gelukkig een backup van kunnen kopen. Van Snowglobe heb ik nog een stukje in de douche liggen.

Benefit High Brow:
Absoluut DE wenkbrauw ontdekking van dit jaar voor mij. Als je een beetje hangende ogen/wenkbrauwen hebt kan een highlighter veel verschil maken. Voor ik dit potlood ontdekte gebruikte ik gewoon altijd een lichte oogschaduw als highlighter maar dit potlood is zoveel mooier en het blijft beter zitten!

Kruidvat oog make-up remover:
De goedkoopste ontdekking van dit jaar is de cleansing lotion voor de ogen van het Kruidvat eigen merk. Nooit had ik gedacht een holy grail demaquillage te vinden in deze prijsklasse. Het haalt al mijn make-up er gemakkelijk af zonder het uit te smeren, het prikt niet, is geurloos en laat geen vettige laag achter. Hij beantwoord met andere woorden gewoon aan al mijn criteria.

Ed Hardy 'Hearts & Daggers':
Ik heb een zwak voor fruity parfums en ik was eigenlijk al jaren op zoek naar een lekker geurtje met een frisse perzik touch. Na jaren zoeken heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht in Hearts & Daggers van Ed Hardy. De fles is behoorlijk kitcherig en het is geen geur wat de hele dag blijft hangen maar oh wat ben ik blij met deze vondst.

Essie nagellak:
Zo benoemde ik vorig jaar OPI nog tot mijn favoriete nagellak merk, zo heeft het nu al moeten plaatsmaken voor Essie! Essie lakt wat mij betreft even fijn of misschien wel fijner en dat voor een paar euro minder. Vooral bovenstaand kleurtje (Cute as a button) is een dikke favoriet.

Gellak:
In de zomer heb ik Gellak ontdekt en sindsdien heb ik wel degelijk minder mijn nagels gelakt en vaker gel gedragen. Wanneer ik een drukke periode op het werk voelde aankomen zorgde ik er voor dat ik in het weekend gellak aanbracht zodat ik daarna weer 2 weken niet naar mijn nagels moest omkijken. Het is even een investering maar als je netjes kan lakken kun je ook gellak aanbrengen en dan is het gedaan met om de 2 dagen je nagels opnieuw te moeten lakken.

Mac 'Peaches' blush:
Ik koop gemiddeld maar 1 nieuwe blush per jaar dus veel concurentie had Peaches niet maar toch ;) Ik ben zelf meer een bronzer-girl en toch heeft Peaches een plekje in mijn everyday bakje weten te bemachtigen. Hij is mat en niet te fel, makkelijk draagbaar bij elke look.

Bobbi Brown 'creamy concealer':
Een concealer zal denk ik elk jaar in mijn jaarlijkse favorieten zitten want als er iets is waar ik veel van test zijn het wel concealers. Vorig jaar bekroonde ik Mac Studio Scrulpt tot favoriet en dit jaar heb ik met veel plezier het Creamy concealer kitje van Bobbi Brown gebruikt. Het is geen goedkoop ding maar hij maakt de hype waar, hij is creamy en dekt goed. Het bijhorende transparante poeder is een fijn extratje.

Mac 'Tendertones':
Jaren heb ik op ze gewacht, Mac haalt deze baby's namelijk steeds uit het assortiment alsof ze ze exclusief willen houden. Wil je een tendertone bemachtigen? dan moet je bijna als een gek naar de winkel racen als ze uitkomen in een Limited Edition lijn. Deze Jelly lippenbalsems ruiken lekker, maken je lippen zacht en zijn zuinig in gebruik. T'is dat ze in een potje zitten, dat is niet handig om mee te nemen. Ik gebruik ze dus alleen thuis, maar met veel plezier.

Waxmelts:
Ik heb nog geen specifieke lievelingsgeur maar Waxmelts in het algemeen zijn een ontdekking van 2012 voor mij. Ik had vorig jaar ook al een olie brandertje maar gebruikte toen enkel druppeltjes. De waxmelts zijn er in lekkerdere geuren en je moet niet telkens water bijvullen zoals bij de druppels, ik vind ze gewoon veel handiger.

Als laatste wil ik nog een shout-out geven aan een product wat ik niet meer in huis heb (maar snel weer wil kopen) en dat is de 'Master Precise pen eyeliner' van Maybelline. In 2012 ontdekt en voor mij de ideale eyeliner.


Zo, je las bij deze het laatste Beauty's Delight artikel van 2012. Ik wens jullie allemaal een schitterende jaarwisseling, see you in 2013!

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Fijn om te lezen, die High Brow moet ik dan ook maar eens proberen, denk ik. Tot volgend jaar! :)

Kaya zei

superleuk om te lezen.
Hele fijne jaarwisseling!

Anneloes zei

Wat een fijne producten :D! Lekker veel Lush, en ik ben nu heel benieuwd naar de Benefit highlighter! Fijne jaarwisseling alvast <3!

Jasmine zei

Het parfumflesje is echt wauw, hele gave verpakking. De Kruivat cleansing lotion ga ik onthouden.

Jolet zei

Ik heb met alle producten geen ervaring, maar ze zien er goed uit!
Happy 2013!

Valley Doll zei

Mooie favorieten ! De Bobbi Brown concealer is goddelijk !

Kim zei

Mooie producten! Ik wil nog graag Mac peaches

Michaela zei

Veel heerlijke Lush spulletjes, vooral de snow globe zeep! Ik wil ook al een tijdje gellak proberen, lijkt me heel fijn :)

Inmyprettyshoes zei

Mooie productjes. Leuk kleurtje, die nagellak!

Pimpernell zei

Ik bracht vandaag een MAC bezoekje en de visagiste raadde me ook Peaches aan...wat is hij mooi!!!