zondag 9 februari 2014

Opgemaakt en weggegooidVandaag laat ik jullie zien wat er allemaal is opgegaan in januari. Sommigen snappen de hype niet achter deze artikels, ik vind het persoonlijk wel erg leuk om te zien! Zeker als je veel producten test is het ook fijn om te weten dat ze gebruikt worden.

De zeep die ik opmaakte was een stuk Snowcake van Lush, eerst in de douche en als het stukje te klein word als handzeep. Ik maakte er hier nog op tijd een foto van:

Ook deze Nivea bodylotion voor onder de douche is ondertussen op. Vind het fijn spul maar ik doe het niet elke keer ik douche, het is toch weer een extra stap:

De droogshampoo van Garnier zal ik zeker niet opnieuw kopen, bah deze viel me tegen. Heb echt moeite moeten doen om hem op te maken omdat ik de geur wat mufjes vond:

De mascara wat opging was deze keer van Maxfactor, vind de False Lash Effect zeker niet slecht:

Staaltjes die ik best lekker vind probeer ik ook altijd op te gebruiken, zo ging deze keer de roze Be delicious van Dkny op:

En de 'Cherry in the air' van Escada:

Een waxmelt gaat fysiek nooit op maar van deze 'chocolade cake melt' kwam geen geur meer af dus, op!

Deze mousse zelfbruiner van L'oreal gebruikte ik enkel op mijn benen dus hier heb ik redelijk lang mee gedaan. Er zat nog een klein bodempje in en toen geraakte de pomp verstopt dus heb hem moeten weggooien. De verpakking knoeide soms wel fel dus ik zou het product niet snel opnieuw kopen:


 En dan komen de dingen die ik gewoon heb weggegooid. Zoals deze oude make-up spons van de H&M:

Deze oude gezichtscreme van Inecto, hij is half leeg maar vind hem te oud om nog op te maken:

Deze Labello brak ineens af dus er bleef nog maar een vies stompje over en de dop was ook helemaal vies aan de binnenkant, weg ermee.

En als laatst nog een paar staaltjes die niet zo mijn smaak zijn. Ik heb ze zoals je kan zien geprobeerd maar kon het niet meer opbrengen om ze op te maken:

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Unknown zei

Ik vind dit net altijd leuk om te zien wat iemand anders heeft opgemaakt :). Die Sublime bronzer van L'oréal heb ik ook, die vind ik erg fijn! x

Katrien zei

Lekker veel opgemaakt! Ik vind dit soort artikels ook leuk. Is dat op de laatste foto Aliën? vind ik ook echt geen lekkere geur

Melissa zei

Jij hebt best veel opgemaakt zeg, erg leuk om te zien :)
x

Beauty Treasures zei

Ik vind opgemaakte artikels ook leuk!

Aliën is ook niet mijn geur.

Chinouk | Graceful Glow zei

Weer lekker veel opgemaakt! Altijd leuk, deze artikels. Die onder-de-douche bodylotion is inderdaad onwijs fijn :D!

Anoniem zei

De bronzer van L'Oreal vind ik zelf erg fijn :-)!

Anoniem zei

De bronzer van L'Oreal vind ik zelf erg fijn :-)!