maandag 17 februari 2014

Wishlist of the moment


Ik kan me zeker niet altijd een huge wishlist bedenken maar this girl is on a no-buy en dan gaat zo'n wishlist samenstellen al wat gemakkelijker ;-) We zitten al halverwege februari en ik heb nog altijd niks gekocht. Ik heb mezelf ook zo weinig mogelijk in de verleiding gebracht dus het gaat best gemakkelijk. Maar omdat dromen altijd mag, vandaag weer eens een 'wishlist of the moment' artikel.

Nu de lente weer in zicht is ga ik mijn sjaals binnenkort misschien al weer omruilen voor kettingen en dan blijft mijn Mi Moneda ketting favoriet. Op de wishlist staat deze dromenvanger munt voor in mijn houder:


Qua haar-tools ben ik al een tijdje benieuwd naar warme rollers. Deze set van Carmen is bijvoorbeeld niet duur en schijnt best fijn te zijn. De vraag is alleen of ik er handig genoeg voor ga zijn, haar is namelijk niet meteen mijn beauty specialiteit.
Iets wat mij ook leuk (en gemakkelijker) lijkt zijn de roterende borstels. Met mijn super lange haar hoef ik natuurlijk geen volume explosie te verwachten maar het ziet er met gebruik van zo'n borstel altijd zo mooi gepolijst uit! Als je zelf goed bent met borstel en föhn ga je dit overbodig vinden maar again, ik ben niet zo goed in hairstyling. Als iemand aanraders heeft qua merken hoor ik het graag.


Over naar de nagels. Met nagelkleuren ga ik altijd door fases. De ene maand draag ik alleen felle rood en roze tinten, de maand erna zie je me alleen nog met nude nagels. Van die laatste ben ik nu weer extreem fan, zo wil ik graag het perfecte 'manicurekleurtje' vinden en ik denk dat Mademoiselle van Essie goed in de buurt komt:

Maar omdat ik toch vaker gellak draag dan gewone nagellak ben ik ook daar naar op zoek gegaan en 'Pink Nude' van Orly Gelfx lijkt me ook wel in dat rijtje thuishoren:

Babette van Lime Crime zal ik misschien nooit in mijn bezit hebben maar wie weet... Deze lipstick is namelijk alleen online te koop en hij is AL-TIJD uitverkocht. Het is dan ook een van hun meest populaire kleuren, het zou de perfecte 'peachy-nude' zijn die iedere vrouw staat.

Als laatst natuurlijk een parfum, de dag dat ik geen enkele parfum meer wil ben ik ziek denk ik :) Het enige wat me tot nu toe altijd heeft tegengehouden tot het kopen van Dot by Marc Jacobs is dat hij niet lang blijft hangen. Als ik 60 euro voor een parfum betaal wil ik ook dat hij tenminste tot de middag blijft hangen. Ik heb hier al een staaltje van opgemaakt en het lijkt net een eau de toilette, na een uur is het meeste wel vervlogen. Als ik deze koop zal er dus al een mooie kortingsactie moeten zijn.


xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Unknown zei

Oeh die peachy nude kleur is inderdaad prachtig! Verbaasd mij niets dat deze steeds uitverkocht is ;)

Maxime zei

Leuke wishlist heb je! De lipstick is inderdaad erg mooi! Wel jammer dat 'ie vaak uitverkocht is.

Savannah zei

De longlasting factor van zowat alle MJ parfums kan beter volgens mij. Van roterende borstels zijn die van babyliss niet slecht!

Shana zei

Die lime crime lipstick ziet er zo mooi uit!

Anoniem zei

de essie lak is een aanrader