woensdag 5 juni 2013

Benefit Erase Paste

De Sephora's zijn helaas weg uit Nederland maar gelukkig kunnen we Benefit in Nederland nog steeds kopen bij Douglas en in België bij de Inno. Ik denk namelijk mijn nieuwe lievelings concealer te hebben gevonden...

Ik vond de Bobbi Brown creamy concealer al erg goed dekken maar deze doet dat wellicht nog beter. De concealer zit zoals de meeste goed dekkende concealers in een potje:

Benefit geeft je er een wit spateltje bij maar die heb ik al in gebruik om dingen als oogcrème mee uit potjes te halen. Vind voor concealer een vinger of concealerkwast toch fijner werken zeker aangezien je hier zo weinig van nodig hebt.

Kijk even mee naar de structuur, ik heb de concealer hier maar heel snel even aangeraakt:

Het resultaat is dan ook verbluffend vind ik zelf. Mijn 'undereye area' is mijn enige probleemzone, ik heb er blauwe kringen en zelfs een paar sproetjes. Erase paste doet zijn naam eer aan want met een klein likje product is alles al snel bedekt tot een egaal geheel.

Ik vind dit serieus 1 van de toppers die ik dit jaar al ontdekt heb. Hij blijft behoorlijk lang op zijn plek zitten en droogt niet uit. Hij gaat ook niet snel in de lijntjes zitten aangezien hij zo creamy is.

Enige mogelijke nadelen:

* Er zijn maar 3 kleuren beschikbaar, vind dat erg weinig en ik heb geluk dat 'Fair' bij mijn huid past.

* Hij kost 27 euro! Ik heb het er persoonlijk voor over aangezien ik lang met een concealer doe en ik erge kringen te verbergen heb. Maar als je geen mega dekkende concealer nodig hebt kan ik me inbeelden dat je deze veel te duur vind.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Sofie zei

Over producten van Benefit ben ik eigenlijk altijd wel te spreken :) En de prijs ... tja... meestal is die het wel waard :)

Anoniem zei

Duur, maar wel goed zo te zien.

Unknown zei

Klinkt erg goed!

Miss Happinez zei

Ziet er goed uit!

Anoniem zei

Amai, klinkt geweldig eh :-) Buiten de prijs dan...

Griet Lucas zei

Wow, supergoede dekking zo te zien!

Unknown zei

Heb deze vorige week gekocht en ben echt fan! Love it!